Sport
notix pixel id

Simona Halep a anunțat la ce turnee va concura până la finalul anului! Participă și la „Transylvania Open”

Simona Halep a anunțat la ce turnee va concura până la finalul anului.
13.09.2021 | 19:23
Simona Halep a anunțat la ce turnee va concura până la finalul anului! Participă și la „Transylvania Open”
Simona Halep a anunțat la ce turnee va concura până la finalul anului! Participă și la „Transylvania Open”. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

„Simo” vrea să obțină noi performanțe în tenis, motiv pentru care până la finalul anului va participa la mai multe turnee, printre care și „Transylvania Open”, turneu care se va desfășura în România.

De altfel, turneul de la Cluj va fi ultimul al anului pentru Simona Halep, iar competiția se va desfășura indoor, în Sala Polivalentă a orașului.

Simona Halep a anunțat la ce turnee va concura până la finalul anului

Simona Halep vrea să încheie anul 2021 în forță, jucătoarea din România anunțând lista cu turnee la care intenționează să participe, ultima competiție la care va juca fiind chiar în România.

ADVERTISEMENT

Simona se pregătește de turneul BNP Paribas Open, din Indian Wells, turneu pe care Simona îl câștiga în 2015. Acum, competiția se va desfășura în perioada 6-17 octombrie.

După turneul de la Indian Wells, Simona va merge în Rusia, pentru a concura la „Kremlin Cup”, competiție care se joacă în Moscova.

ADVERTISEMENT

Totodată, Simona Halep s-a impus în trecut la „Kremlin Cup”, mai exact în 2013. Acum, turneul se va desfășura între 18 și 24 octombrie.

Când participă Simona Halep la Transylvania Open

Anul 2021 va fi încheiat de Simona Halep în România, mai exact în Cluj, la turneul Transylvania Open, unde a anunțat că va participa: „O așteptăm cu brațele deschise”.

ADVERTISEMENT

„Sunt convins că publicul clujean și românesc abia așteaptă să o revadă pe Simona. Este ultimul turneu înainte de Turneul Campioanelor, deci cu siguranță vom avea un tabloul foarte puternic”, a spus Patrick Ciorcilă, directorul turneului.

Simona Halep nu va participa la „Turneul Campioanelor”, acolo unde cele mai bune 8 jucătoare din lume se întâlnesc, „Simo” ieșind recent din top 8 mondial și nici nu are șanse matematice să mai revină până la finalul anului, pentru a prinde un loc la competiția care se va desfășura în Mexic, la Guadalajara.

ADVERTISEMENT

Și Emma Răducanu, campioana de la US Open, este așteptată la Transylvania Cup. „O așteptăm la Transylvania Open cu brațele deschise! Cred ca România abia asteaptă să o întâlnească și să o aplaude”, a mai spus Patrick Ciorcilă pentru gsp.ro.

  • 29 de ani este vârsta Simonei Halep
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik