ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Simona Halep a anunţat un nou membru în staff: “Bun venit în echipa mea!”

Simona Halep şi-a mărit staff-ul. Darren Cahill şi Andrei Pavel sunt antrenorii campioanei noastre, iar Simona a anunţat un nou membru al staff-ului.
Autor: Marian Popovici | 03.12.2017 | 16:23
Simona Halep a anunţat un nou membru în staff:

Liderul mondial WTA a anunţat că noul manager de comunicare şi proiecte speciale este Cosmin Hodor, fostul director al turneului ATP de la Bucureşti. Campioana noastră a făcut anunţul pe facebook. 

ADVERTISEMENT

”Vreau să vă anunţ că din echipa mea va face parte şi Cosmin Hodor, în calitate de manager de comunicare şi proiecte speciale. Bun venit în echipa, Cosmin!”, a scris Halep pe contul său de Facebook.

Primul turneu oficial din 2018, la Shenzen

ADVERTISEMENT
“E o mare onoare pentru mine pentru că Simona mi-a propus să fac parte din echipa ei! Nu în fiecare zi un lider mondial îţi propune asta. Abia aştept să lucrez alături de ei şi voi face tot ce pot pentru a ne atinge obiectivele! Mulţumesc Simona!”, a fost mesajul lui Cosmin Hodor. 
 
Halep a anunţat oficial că va participa la turneul de la Shenzen, primul la care va lua startul în 2018. Simona Halep va fi prezentă de Crăciun la un turneu demonstrativ în Thailanda. 
 
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!