Simona Halep a anunţat un nou membru în staff: "Bun venit în echipa mea!"

Simona Halep, Cosmin Hodor, staff, echipa

Simona Halep şi-a mărit staff-ul. Darren Cahill şi Andrei Pavel sunt antrenorii campioanei noastre, iar Simona a anunţat un nou membru al staff-ului.

Liderul mondial WTA a anunţat că noul manager de comunicare şi proiecte speciale este Cosmin Hodor, fostul director al turneului ATP de la Bucureşti. Campioana noastră a făcut anunţul pe facebook. 

”Vreau să vă anunţ că din echipa mea va face parte şi Cosmin Hodor, în calitate de manager de comunicare şi proiecte speciale. Bun venit în echipa, Cosmin!”, a scris Halep pe contul său de Facebook.

Primul turneu oficial din 2018, la Shenzen

"E o mare onoare pentru mine pentru că Simona mi-a propus să fac parte din echipa ei! Nu în fiecare zi un lider mondial îţi propune asta. Abia aştept să lucrez alături de ei şi voi face tot ce pot pentru a ne atinge obiectivele! Mulţumesc Simona!", a fost mesajul lui Cosmin Hodor. 
Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
 
Citeste tot articolul »
viewscnt
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663