Sporturi

Simona Halep a apelat din nou la sfaturile lui Daniel Dobre la Miami Open 2019! “Noi ne agităm acolo!”

26.03.2019 | 12:30
Simona Halep a apelat din nou la sfaturile lui Daniel Dobre la Miami Open 2019 Noi ne agitam acolo

Simona Halep a apelat din nou la sfaturile lui Daniel Dobre la Miami Open 2019. Simona Halep se află în continuare la Miami, acolo unde s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Miami, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 9,035,428 de dolari. Competiţia din Statele Unite ale Americii se desfăşoară în perioada 19-30 martie.

Daniel Dobre a fost chemat iar de Simona Halep la OCC

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală la Miami Open după ce a trecut de americanca Venus Williams, locul 43 WTA, scor 6-3, 6-3, după o oră şi 13 minute de joc. Simona Halep a făcut un meci foarte bun, însă a apelat oricum la sfaturile noului ei antrenor, Daniel Dobre, care a reuşit să-şi calmeze eleva şi să-i ofere sfaturile tehnice de care Simona avea mare nevoie în acele momente.

”Parcă a greșit mai mult cu dreapta decât cu reverul. Să nu te lași momită. Îți trimite mingile alea moi, după care îți dă trei mingi tari. Trebuie să fii tot timpul în alertă. Pe mingea moale să o alergi și dacă e de ținut undeva, a greșit mai mult cu dreapta. Simte un pic chestia asta. În rest, ai fost acolo. Ai servit binișor, variat, când e nevoie, spre corp. A fost foarte bine când ai putut s-o alergi. Noi ne agităm acolo, tu te lupți liniștită, pentru că nu a fost rău. A dat și ea câteva mingi bune, în rest, ai fost foarte ok”,

Simona Halep, alături de noul ei antrenor, Daniel Dobre

Simona Halep a explicat cum decurge relaţia cu Daniel Dobre

Simona Halep a explicat la Miami care este legătura dintre ea şi Daniel Dobre şi cum merg lucrurile în echipa ei. “Am lucrat împreună. M-a ajutat la câteva turnee. Cred că este cea mai bună decizie pe care am luat-o în această perioadă. Nu voi compara niciodată vreun antrenor cu Darren. Cred că am avut cele mai bune rezultate din viaţa mea cu Darren. Am înţeles tot, chiar dacă el vorbea în limba engleză”, a spus Simona Halep după partida cu Polonma Hercog.