Simona Halep

Simona Halep a avut parte de o primire călduroasă la Wuhan. Organizatorii i-au transmis un mesaj în română

19.09.2019 | 16:08
Simona Halep a avut parte de o primire calduroasa la Wuhan Organizatorii iau transmis un mesaj in romana
ADVERTISEMENT

Simona Halep a avut parte de o întâmpinare călduroasă la Wuhan, China, unde speră că va reuși să câștige turneul. Campioana de la Wimbledon a fost surprinsă plăcut de organizatori, care i-au transmis un mesaj în limba română.

Primirea de care a avut parte Simona Halep

Organizatorii au așteptat-o pe campioana de la Wimbledon cu mesajul „Bine ai venit!”, scris în limba română. Simona le-a mulțumit printr-o postare pe rețelele de socializare. „Mulțumesc pentru primirea călduroasă”, a fost răspunsul Simonei Halep, care speră să-și facă un cadou de ziua ei, calificarea în finala turneului din China.

ADVERTISEMENT

Cea mai bună participare a Simonei la Wuhan a fost în 2016, atunci când românca s-a calificat în semifinalele competiției, unde a fost eliminată de Petra Kvitova, în două seturi, (1-6, 2-6). Anul trecut, „Simo” a fost eliminată de Dominika Cibulkova în turul 3.

  • 27 de ani a împlinit Simona Halep pe 27 septembrie
Postarea Simonei Halep. Sursă foto: Twitter oficial Simona Halep
Postarea Simonei Halep. Sursă foto: Twitter oficial Simona Halep

Simona se simte mai bine înaintea turenului

Simona Halep se simte mult mai bine, ea a declarat că a avut probleme la gleznă, însă nu mai resimte dureri: „Am avut niște probleme la gleznă și tendonul lui Achile. Acum mă simt bine, am făcut recuperare, m-am antrenat în ultima săptămână și mă simt bine”. Campioana noastră a anunțat că a reluat colaborarea cu Darren Cahill, după un an de pauză.

ADVERTISEMENT

„Salutare! Am niște vești extraordinare pe care vreau să vi le împărtășesc. După un an fără el în echipă, sunt fericită să anunț că Darren va reveni lângă mine din sezonul viitor. D, ultima dată te-am ucis și am de gând să te ucid din nou! Bine ai revenit! Abia aștept să terminăm ce am început! Pe curând!”,  a fost anunțul făcut de Simona pentru fanii săi.

  • 6 este locul pe care îl ocupă Simona Halep în clasamentul WTA