Simona Halep

Simona Halep a băgat spaima în familia Williams: ”Sigur că voi vorbi cu sora mea”. Video

19.01.2019 | 17:17
Simona Halep a bagat spaima in familia Williams Sigur ca voi vorbi cu sora mea Video

Jucătoarea de tenis Simona Halep a băgat spaima în familia Williams, după ce a învins-o extrem de lejer pe Venus în turul trei la Australian Open 2019, primul turneu de Grand Slam al anului. Liderul clasamentului WTA urmează să joace în optimile de finală cu Serena Williams.

Imediat după încheierea întâlnirii din turul trei, Venus Williams a lăudat jocul Simonei Halep, despre care a spus că a fost perfect: “Cred că a jucat, pur și simplu, perfect astăzi. A făcut numai 12 erori neforțate. Din păcate eu am avut de trei ori mai multe. Trebuie să îmi reduc numărul greșelilor. Dar ea a făcut un meci mare”.

Simona Halep sărbătorește un punct câștigat în meciul cu Venus Williams de la Australian Open 2019
Simona Halep sărbătorește un punct câștigat în meciul cu Venus Williams de la Australian Open 2019

Simona Halep a băgat spaima în familia Williams: ”O să o ajut”

Apoi, Venus Williams a continuat și a declarat că își va ajuta sora cu informații despre adversara din optimile de finală. ”Da, cu siguranţă o să o ajut şi voi vorbi cu sora mea, asta dacă, va avea nevoie de ajutorul meu”, a afirmat Venus în conferința de presă, lăsând impresia că Simona Halep a băgat spaima în familia Williams.

Simona Halep a învins-o pe Venus Williams cu scorul de 6-2, 6-3 în turul trei la Australian Open 2019 și va juca în faza următoare a competiției cu sora mai mică a acesteia, Serena Williams. Partida se va disputa duminică noaptea sau luni dimineață, în funcție de programul pe care îl vor stabili organizatorii.

Imediat după succesul din turul trei de la Melbourne, liderul clasamentului WTA, a declarat că știe cum poate să o învingă și pe Serena Williams. Pe de altă parte, Simona Halep a mai spus că deși ea ocupă în acest moment locul 1 în ierarhia mondială, americanca în vârstă de 37 de ani este de departe cea mai bună jucătoare din lume.