Simona Halep

Video. Simona Halep s-a apucat de tenis în casă! L-a învins pe Nicolae, fratele ei, și a primit „Cozonacul de Aur”?

16.04.2020 | 21:14
Video Simona Halep sa apucat de tenis in casa La invins pe Nicolae fratele ei si a primit Cozonacul de Aur
ADVERTISEMENT

Simona Halep nu poate sta departe de tenis nici în timpul pandemiei de coronavirus. Sportiva a improvizat, în garajul casei sale, un teren în miniatura și a jucat împotriva fratelui său, Nicolae. La capătul unui meci echilibrat, Simona a reușit să învingă și a primit „Cozonacul de Aur”!

Simona Halep a câștigat „Cozonacul de Aur” 🙂

Simona Halep a jucat ultimul meci oficial pe 22 februarie, când o învingea în trei seturi, 3-6, 6-3, 7-6 (5), pe Elena Rybakina în finala de la Dubai, iar pasiunea pentru tenis și-a spus cuvântul aproape două luni mai târziu.

ADVERTISEMENT

Joi, sportiva clasată pe locul doi în ierarhia WTA a organizat un meci „de gală”, în garajul casei sale, unde a improvizat un teren de tenis, împotriva fratelui său, Nicolae.

Meciul, publicat de artistul Smiley pe contul personal de Youtube, a fost echilibrat, Simona reușind să se impună cu 6-5 și să câștige „Cozonacul de Aur”.

ADVERTISEMENT

În dialog cu Smiley, Simona Halep a recunoscut că este nerăbdătoare să se bucure de premiul câștigat, pe care îl va împărți, totuși, și cu fratele său.

Am jucat pentru foarte multe trofee în cariera mea, dar pentru așa ceva nu am jucat niciodată, și sunt foarte mândră că am câștigat cozonacul de aur.

ADVERTISEMENT

Ce pot să fac cu premiul? Îl mănânc, abia aștept să îl savurez, îi voi da și fratelui meu o felie, am învățat de mică să împart.

A fost interesant, mai ales că eu am pregătit terenul și mi-am amintit de copilărie, când improvizam în casă un teren.

ADVERTISEMENT

Acum am pus două scaune, am pus cordonul de halat, chiar mă bucur că am câștigat, da Nicolae a zis că vrea revanșa, că trebuie să revenim pe terenul acesta”, a spus, cu zâmbetul pe buze, Simona Halep.

Simona Halep, un trofeu oficial în acest sezon

Pâna la finala inedită din garaj, Simona Halep a avut prestații solide și pe terenul de tenis. Sportiva a reușit în acest sezon a doua semifinală din carieră la Australian Open, unde a cedat în fața Garbinei Muguruza, și a reușit să câștige trofeul de la Dubai, după finala cu Elena Rybakina.

Circuitul profesionist de tenis a fost suspendat din cauza pandemiei de coronavirus până la jumătatea lunii iulie.

ADVERTISEMENT
Tags: