Simona Halep a câştigat Roland Garros! Cum a reacţionat liderul mondial! Foto

Razvan Nicolae   
în Tenis
09/06/2018, 18:18
Simona Halep a câştigat Roland Garros! Cum a reacţionat liderul mondial! Foto GALERIE FOTO
Simona Halep a câştigat Roland Garros

Simona Halep a învins-o pe Sloane Stephens, scor 3-6, 6-4, 6-1 în finala Roland Garros. Jucătoarea de tenis din România a câştigat primul turneu de Mare Şlem, iar la finalul meciului de pe arena “Philippe Chatrier”, liderul mondial s-a descătuşat, a aruncat racheta pe teren şi a izbucnit în lacrimi. După ce s-a bucurat pe teren, Simona Halep a urcat în tribune şi s-a îndreptat spre loja unde se afla Darren Cahill, dar şi părinţii jucătoarei de tenis, pe care i-a îmbrăţişat.

Înainte de finala cu Sloane Stephens, Simona Halep declarase într-un interviu acordat pentru revista Tennis Magazine că nu s-a gândit la vreo reacţie anume dacă va câştiga turneul. “Nu m-am gândit să am o reacţie prea exuberantă. În interior, da, voi avea cu siguranţă. Cred că reacţia mea va depinde de scenariul în care se va desfăşura meciul”, a susţinut Simona Halep.

Simona Halep a câştigat Roland Garros la zece ani de la victoria la junioare

Simona Halep a câştigat turneul de la Roland Garros la zece ani după ce a câştigat trofeul la juniori. În 2008, actualul lider mondial a învins-o pe Elena Bogdan, scor 6-4, 6-7(3), 6-2. Victoria Simonei vine la 40 de ani de când Virginia Ruzici devenise prima jucătoare de tenis din România care a triumfat la Roland Garros.

Închide ×