Sporturi

Simona Halep a cerut intervenţia doctorului în finala de la Rogers Cup 2018! Cât de grav este

12.08.2018 | 22:44
Simona Halep a cerut intervenţia doctorului în finala de la Rogers Cup 2018! Cât de grav este
ADVERTISEMENT

Simona Halep a cerut intervenţia doctorului în finala de la Rogers Cup 2018. Simona Halep a avut noi probleme de ordin fizic la Montreal.

Simona Halep a întâmpinat noi probleme la picior în finala de la Montreal. Simona Halep a câştigat la mare luptă primul set al finalei de la Rogers Cup disputată cu Sloane Stephens, 7-6 (6), însă americanca nu a cedat nicio clipă şi s-a impus în manşa secundă trimiţând astfel partida în set decisiv la Montreal, scor 6-3.

În pauza dintre seturile 2 şi 3, cea mai bună tenismenă a lumii a cerut îngrijiri medicale acuzând noi probleme la picior. Ştim din partidele anterioare la acest turneu că reprezentanta noastră avea bătături la talpa piciorului şi îi era foarte greu să se deplaseze pe teren.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a cerut intervenţia doctorului în finala de la Rogers Cup 2018

Medicul a sosit pe teren şi i-a oferit Simonei îngrijirile necesare. Sportiva noastră a afişat la finalul time-out-ului medical un zâmbet, semn că totul este în regulă la Montreal şi şi-a asigurat echipa şi fanii că poate continua lupta incredibilă din finala de la Rogers Cup 2018!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri