Simona Halep

Simona Halep a chemat doctorul după setul 2 al finalei cu Mertens! Ce se întâmplă acum la Doha

16.02.2019 | 19:50
Simona Halep a chemat doctorul dupa setul 2 al finalei cu Mertens Ce se intampla acum la Doha

Fostul lider mondial, Simona Halep a chemat doctorul după setul 2 al finalei cu Elise Mertens! Românca a forțat pe finalul actului secund și lucrul acesta s-a văzut. Deși a pierdut setul și finala de la Doha a intrat în decisiv, Halep a rămas calmă. A mers la scaunul ei, acolo unde i-a făcut semne arbitrului că are nevoie de o intervenție din partea medicilor. Acesta i-a acceptat solicitarea și doctorii au luat-o imediat în primire pe româncă.

Halep le-a transmis medicilor că bandajul de la piciorul drept i s-a desprins. Nu a durat prea mult până când doctorii i l-au refăcut și românca a reintrat în joc. Nu s-a terminat prea bine pentru Halep setul secund. Fostul lider mondial a început cu break, dar până la urmă s-a văzut nevoită să cedeze și finala de la Doha a ajuns în setul 3. 6-4 a arătat tabela de marcaj în favoarea belgiencei

Simona Halep a chemat doctorul după setul 2 al finalei cu Mertens! Halep
Simonei Halep i-a fost refăcut bandajul piciorului drept

Simona Halep a chemat doctorul după setul 2 al finalei cu Mertens!

În primul act al întâlnirii Simona Halep a arătat forță. Românca s-a desprins încă din debut și a găsit întotdeauna loviturile perfecte. Mai mult de atât, Elise Mertens părea că nu găsește răspuns, însă un time out medical solicitat în actul secund avea să întoarcă meciul. De la vestiare, Mertens s-a întors mult schimbată și a reușit să împingă finala în 3 acte.

Simona Halep a venit la Doha alături de Thierry van Cleemput. Cu toate acestea, fostul lider mondial a anunțat că încă nu sunt puse la punct toate detaliile între cei doi. Belgianul a coborât însă pe teren și a pregătit-o pentru ultimul act. De altfel, cei doi au fost surprinși cu puțin timp înaintea ultimului act punând la cale ultimele detalii. van Cleemput l-a antrenat ultima oară pe belgianul David Goffin.

  • 18 turnee WTA a câștigat de-a lungul carierei Simona Halep