Simona Halep

Simona Halep a chemat doctorul pe teren! Ce a păţit în meciul cu Polona Hercog! Foto

24.03.2019 | 21:04
Simona Halep a chemat doctorul pe teren Ce a patit in meciul cu Polona Hercog Foto

Simona Halep a chemat doctorul pe teren în primul set al meciului cu Polona Hercog. La scorul de 3-2, românca a resimţit dureri la genunchiul stâng şi a primit ajutor din partea fizioterapeutului turneului WTA Miami Open 2019.

Simona Halep a chemat doctorul pe teren. A fost bandajată de fizioterapeut

Simona Halep a chemat doctorul pe teren după 26 de minute din meciul cu Polona Hercog. Românca a beneficiat de un timeout medical şi a fost bandajată la genunchiul stâng, unde a acuzat dureri. Jucătoarea de tenis de 27 de ani a discutat preţ de mai multe secunde cu fizioterapeutul, timp în care a explicat ce probleme are. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

După ce a fost bandajată, Simona Halep a revenit pe teren şi a dat semne că nu mai are probleme mari cu genunchiul stâng. Românca şi-a pierdut serviciul în al treilea game al primului set, după ce salvase o minge de break.

Simona Halep a chemat doctorul pe teren (Sursă FOTO: Digi Spot)
Simona Halep a chemat doctorul pe teren (Sursă FOTO: Digi Spot)

Simona Halep a vorbit cu Daniel Dobre după ce a fost bandajată

După al şaptelea game, la scorul de 4-3 pentru Polona Hercog, Simona Halep l-a chemat pe Daniel Dobre, noul ei antrenor, pentru o sesiune de on-court coaching. Cei doi nu au discutat deloc despre problemele resimţite de fostul număr 1 WTA.

“Ai momente când te miști foarte bine. Fii mai stabilă. Închide un pic finalul. Când îți dă slide-ul scurt dă-i contra slide. Servești bine. Termină mișcările, asta e cel mai important. Ești ok în teren. Ai încredere că joci bine. Luptă-te pentru că joci ok”, i-a transmis Daniel Dobre.