Sporturi

Simona Halep a comentat declarațiile lui Darren Cahill din FANATIK: “Cu el am început să lucrez la loviturile astea.” EXCLUSIV

08.07.2019 | 21:12
Simona Halep a comentat declaratiile lui Darren Cahill din FANATIK Cu el am inceput sa lucrez la loviturile astea EXCLUSIV

Darren Cahill a oferit recent un interviu în exclusivitate pentru FANATIK, iar Simona Halep a avut ocazia să răspundă declarațiilor oferite de fostul său antrenor. Halep a recunoscut că a început să joace mai bine la fileu și să utilizeze mai mult dropshot-urile, însă spune că aceste lucruri le practica încă de pe vremea lui Cahill. 

Simona Halep a comentat declarațiile lui Darren Cahill din FANATIK

“Ce a spus Darren e adevărat, dar aceste lucruri am început să le exersez chiar împreună cu el. El a fost cu ideea să schimb și să variez. Am lucrat mult cu el scurtele și venirea la fileu. Nu am putut să le fac anul trecut pentru că aveam nevoie de timp. Acum mă simt mai în siguranță pe aceste lovituri. E un mare plus pentru mine în viitor dacă aș putea să îmbunătățesc și mai mult aceste lucruri”, a răspuns Simona Halep pentru FANATIK.

Iar dialogul a continuat. Se poate îmbunătăţi ceva? “Pentru meciul de mâine cu Zhang, nu. E greu să mai ajustezi ceva acum. Merg pe ceea ce simt, încrederea este mare, am jucat bine și m-am simțit bine”, a spus Halep.

Simona Halep se va duela cu chinezoaica Zhang in sferturi
Simona Halep se va duela cu chinezoaica Zhang in sferturi

Legat de sprijinul celor 12.000 de fani din tribune pentru Coco, românca spune că l-a simţit ca fiind pentru ea: “Eu am crezut că sunt cu mine toți. Şi nu glumesc. A fost o energie pozitivă în arenă, chiar dacă au aplaudat-o mai mult pe ea. E normal, e o tânără de 15 ani care a jucat în turul 4, a reuşit ceva wow. Nu am simţit nimic negativ în timpul partidei”, a dezvăluit Halep pentru FANATIK.

Ce nu i-a plăcut azi la jocul său? “La începutul meciului am servit slab, dar spre sfârșitul meciului am simțit ritmul. Din cauza presiunii cred că n-am simțit serviciul bine şi am făcut şi acele duble greşeli.. Mâine va fi o nouă zi și sunt convinsă că va fi mai bine. Cred că experiența a jucat un rol important azi.”