Sport

Simona Halep a comentat posibilitatea ca Darren Cahill să o antreneze pe Emma Răducanu. ”Nu vom fi niciodată adversari”

Emma Răducanu ar putea fi antrenată de Darren Cahill, după încetarea relațiilor contractuale ale australianului cu Simona Halep.
27.09.2021 | 16:28
Simona Halep a comentat posibilitatea ca Darren Cahill sa o antreneze pe Emma Raducanu Nu vom fi niciodata adversari
ADVERTISEMENT

Jucătoarea britanică Emma Răducanu a câștigat recent US Open și a surprins pe toată lumea anunțând că a încetat colaborarea cu Andrew Richardson, antrenorul care a pregătit-o pentru triumful de la Flushing Meadows.

Anterior și Simona Halep anunțase că Darren Cahill nu mai este antrenorul ei, astfel că mai mulți specialiști din tenis au sugerat că britanica de 18 ani ar putea fi pregătită în viitorul sezon de australianul care a ajutat-o pe Halep să obțină cele mai importante succese în circuitul mondial.

ADVERTISEMENT

Simona Halep crede că Darren Cahill o poate ajuta pe Emma Răducanu să câștige noi trofee

Jurnaliștii de la platforma tenishead.net notează că antrenorul australian ar fi primul pe lista campioanei de la US Open.

Fostul lider mondial Simona Halep a comentat informația și consideră că Răducanu și Cahill ar putea face o echipă foarte bună.

ADVERTISEMENT

”Mi s-ar părea bine pentru Darren. E o fată extraordinară cu niște calități foarte, foarte mari și cu un potențial mare de a câștiga Grand Slam-uri.

M-aș bucura pentru el. El se va odihni o perioadă și, după, cred eu personal, nu am vorbit despre asta, va fi cu altcineva.

ADVERTISEMENT

Abia aștept să îl văd din nou în circuit, nu vom fi niciodată adversari. Cu siguranță vom avea întâlniri, eu cu Emma. Are multă încredere. Ce a făcut e extraordinar. Mai poate face lucruri importante”, a punctat Simona Halep.

Simona Halep a anunțat numele noului antrenor

Revenită din vacanța petrecută alături de soțul ei în Turcia, Simona Halep și-a reluat antrenamentele și a anunțat și numele antrenorului care o va însoți la ultimele turnee din acest an.

ADVERTISEMENT

Este vorba de Adrian Marcu, tehnician cu care fostul lider mondial a mai colaborat în urmă cu aproape un deceniu.

Ajunsă pe poziția a 15-a în clasamentul mondial WTA, Simona Halep a anunțat, de asemenea, că va mai participa la trei turnee în acest an.

Primul dintre acestea este Indian Wells (6-17 octombrie), urmat de Kremlin Cup, turneul găzduit de Moscova (18-24 octombrie), pentru ca în perioada 25031 octombrie să onoreze invitația organizatorilor de la Transylvania Open, al doilea turneu din circuitul WTA găzduit anul acesta de Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT