Sporturi

Simona Halep a confirmat prezenţa la primul ei turneu pe zgură din acest sezon! “Este cel mai puternic tablou din ultimii ani”

13.03.2019 | 16:30
Simona Halep a confirmat prezenta la primul ei turneu pe zgura din acest sezon Este cel mai puternic tablou din ultimii ani

Simona Halep a confirmat prezenţa la primul ei turneu pe zgură din acest sezon. Încet încet ne apropiem de sfârşitul primei părţi a sezonului de hard şi de începerea sezonului de zgură, cel mai frumos pentru jucătorii de tenis din România în ultimii ani. Simona Halep, supranumită Regina Zgurii, alături de Rafael Nadal – Regele Zgurii, a confirmat deja prezenţa la primul ei turneu pe suprafaţa roşie din acest an.

Simona Halep va debuta în 2019 pe zgură la turneul de la Stuttgart

Este vorba despre turneul “Porsche Tennis Grand Prix”, desfăşurat la Stuttgart. Competiţia organizată în Germania este de categorie Premier şi are premii totale în valoare de 886,077 de dolari. Turneul se desfăşoară în perioada 22-28 aprilie, ceea ce înseamnă că Simona Halep va zbura la Stuttgart direct din Franţa, acolo unde va disputa alături de colegele ei semifinala de Cupa Federaţiei împotriva Franţei.

Simona Halep va avea concurenţă serioasă la turneul de la Stuttgart. Sporiva noastră se va lupta pentru trofeu cu Naomi Osaka, Sloane Stephens, Karolina Pliskova, Petra Kvitova, Elina Svitolina, Kiki Bertens sau Angelique Kerber. Anul trecut, jucătoarea noastră s-a oprit în sferturile de finală ale competiţiei, acolo unde a fost învinsă în minimul de seturi de americanca Coco Vandeweghe. La ediţia din 2018, campioană a fost Karolina Pliskova, care a învins-o pe Vandeweghe în ultimul act cu scorul de 7-6, 6-4.

Porsche 911 Carrera 4S Cabriolet, premiul acordat campioanei de la Stuttgart

Organizatorii, încântaţi de componenţa tabloului principal

Directorul turneului de la Stuttgart, Markus Gunthardt, a afirmat în cadrul unei conferinţe de presă că este convins că vom avea parte de un adevărat spectacol la turneul de la Stuttgart, având în vedere componenţa tabloului principal.

“Suntem încântaţi că putem să oferim publicului un aşa tablou fantastic, conţinând toate campioanele de Grand Slam de anul trecut şi opt dintre primele zece jucătoare ale lumii. Pentru mine, este garantat spectacolul meciurilor de mare clasă”, a declarat acesta.

Tags: