Sporturi

Simona Halep a confirmat prezența la un nou turneu înainte de US Open

24.07.2018 | 20:07
Simona Halep a confirmat prezenta la un nou turneu inainte de US Open

Simona Halep a confirmat prezența la un nou turneu. Deși inițial plănuia să meargă doar la două turnee înainte de US Open, la Montreal şi la Cincinnati, liderul mondial a luat o decizie de ultimă oră. A acceptat un wild-card pentru a participa la New Heaven, turneu care se va disputa chiar în săptămâna premergătoare US Open, între 19 şi 25 august. Astfel, Simona şi-a clarificat acum programul pentru turneele din SUA.

“Liderul mondial şi deţinătoarea titlului de la Roland Garros, Simona Halep, a acceptat un wild-card pentru a participa la actuala ediţie a turneului”, este anunţul făcut pe pagina oficială a turneului din Conneticut. Aceştia au anunţat deja că primul meci al româncei va fi marţi, 21 august, şi au anunţat deja o promoţie oferită celor care sunt interesaţi pentru a cumpăra bilete.

Simona Halep a confirmat prezența la un nou turneu. A câştigat la New Heaven în 2013

Anul trecut, Simona nu a participat la New Heaven şi a preferat să îşi lase o săptămână liberă înainte de US Open. A mers, în schimb, la Washington. În capitala SUA a abandonat, fiind şi nemulţumită că organizatorii au pus-o mereu în sesiunea de zi, pe temperaturi infernale. Tocmai de asta nu a mai mers acolo. Iar strategia cu o săptămână liberă înainte de US Open nu a dat roade, fiind eliminată în primul tur, de Maria Şarapova.

Simona Halep a acceptat să meargă la o nouă competiţie
Simona Halep a confirmat prezența la un nou turneu. Merge la New Heaven înainte de US Open.

Simona Halep a acceptat să meargă la o nouă competiţie, iar ultima ei apariţie la New Heaven a fost în 2014. Este unul dintre turneele de suflet pentru româncă, fiind unul dintre primele de categoria Premier pe care a reuşit să le câştige. Se întâmpla în 2013, după o finală cu Petra Kvitova. Este o competiţie cu premii totale în valoare de 799.000 de dolari, iar câştigătoarea primeşte 470 de puncte în clasamentul WTA.

Tags: