Simona Halep

Simona Halep a confirmat prezența la un turneu important! A șasea participare consecutivă la competiția chineză

30.07.2019 | 18:00
Simona Halep a confirmat prezenta la un turneu important A sasea participare consecutiva la competitia chineza

Jucătoarea de tenis Simona Halep a confirmat prezența la un turneu important care va avea loc în această toamnă pe tărâm asiatic. Campioana din acest an de la Wimbledon se află pe locul 4 în clasamentul WTA și are șanse reale de a încheia sezonul în fotoliul de lider dacă va trece cu bine de turneele din America de Nord, acolo unde are puncte importante de apărat.

Simona Halep a confirmat prezența la un turneu important

După ce s-a impus pe iarba de la Londra, campioana noastră și-a luat o binemeritată vacanță, ea urmând să revină în competiții abia săptămâna viitoare la turneul Rogers Cup de la Toronto, unde are de apărat 900 de puncte. Înainte de ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, unde nu are de apărat niciun punct, Simona Halep va mai participa la competiția de la Cincinnati, unde anul trecut a jucat finala și unde are de apărat 585 de puncte.

După sezonul nord-american, în circuitul WTA vor urma turneele de pe pământ asiatic, iar Simona Halep a confirmat prezența la unul dintre cele mai importante, Wuhan Open, care face parte din categoria Premier 5 și are premii în valoare totală de 2.828.000 de dolari. ”Abia aștept să mă întorc la Wuhan, pentru al șaselea an consecutiv. Turneul se mărește de la an la an, iar organizatorii au mare grijă de noi, așa că abia aștept să joc în fața suporterilor minunați de acolo”, a declarat românca.

Simona Halep dezamăgită după înfrângerea în fața Dominikăi Cibulkova la Wuhan Open 2018

”Campioana de la Wimbledon se întoarce la Wuhan pentru al șaselea an consecutiv”

”Suntem foarte bucuroși să vă anunțăm că învingătoarea de la Wimbledon, Simona Halep, se întoarce la Wuhan pentru al șaselea an consecutiv. Abia o așteptăm”, se arată în mesajul organizatorilor postat pe contul de Twitter. Anul trecut, campioana noastră a fost principala favorită a competiției și a fost direct acceptată în turul doi, acolo unde însă a pierdut în fața slovacei Dominika Cibulkova. Cea mai bună performanță a Simonei la Wuhan a venit în 2016, atunci când a ajuns în faza semifinalelor.

La trei săptămâni de la câștigarea turneului de la Wimbledon, Simona Halep a fost decorată de președintele României, Klaus Iohannis, cu cu Ordinul Naţional “Steaua României”, cea mai mare distincție a statului român. Vizibil emoționată, campioana noastră a ținut să mulțumească familiei și tuturor celor care i-au fost alături încă de când s-a apucat de tenis.