Simona Halep

Simona Halep a creat isterie printre francezi! Ce s-a întâmplat la finalul antrenamentului de la Rouen! VIDEO EXCLUSIV

17.04.2019 | 17:30
Simona Halep a creat isterie printre francezi Ce sa intamplat la finalul antrenamentului de la Rouen VIDEO EXCLUSIV

Simona Halep a creat isterie printre francezi la finalul antrenamentului de la Rouen. Se apropie tot mai tare semifinala Fed Cup dintre Franţa şi România, iar antrenamentele au intrat în linie dreaptă la Rouen. Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Monica Niculescu şi Raluca Olaru vor încerca să ducă România pentru prima dată în istorie în finala competiţiei.

Simona Halep s-a antrenat în faţa a 1000 de suporteri francezi la Rouen

Miercuri au avut loc şi primele antrenamente la care publicul a avut acces, iar fanii sportului alb nu au dezamăgit nicio clipă. Francezii au fost foarte încântaţi să afle că o pot urmări pe Simona Halep la antrenemant, aşa că s-au prezentat pe Kindarena într-un număr uriaş, estimat la 1000 de persoane care au strigat şi aplaudat la aproape fiecare lovitură reuşită a româncei în vârstă de 27 de ani.

Constănţeanca a creat la finalul sesiunii de pregătire şi isterie printre suporterii veniţi la Rouen. Pentru că a simţit susţinerea şi a observat devotamentul celor aflaţi în tribune, Simona a  aruncat la finalul antrenamentului câteva mingi printre fani, iar reacţia acestora a fost una pe măsură. Gălăgioşi din fire, francezii au încercat să-i atragă atenţia Simonei şi să o determine să trimită o minge şi-n direcţia lor.

Simona Halep, hotărâtă să scrie istorie cu echipa de Fed Cup a României

“E un meci special, foarte important, chiar uriaş, jucăm pentru o finală de Fed Cup după 43 de ani. Nu vreau să par arogantă, dar merităm să fim aici, să jucăm pentru finală, pentru că avem o echipă puternică, am muncit foarte mult împreună să ajungem aici şi să facem o performanţă mare pentru România. Dacă vom câştiga, va fi şi maia mare! Obiectivul meu personal în 2019 este câştigarea Fed Cup şi sper să reuşim. Mă simt excelent! Am jucat foarte bine în aceste 2 zile de antrenament, sunt sănătoasă, am energie în mine, deci abia aştept să joc la cel mai înalt nivel”, a spus Simona Halep la conferinţa de presă de la Rouen.

Tags: