Sporturi

Video. Simona Halep a cucerit-o pe Chris Evert: “A jucat excepţional! Jos pălăria!”

21.01.2019 | 13:00
Video Simona Halep a cucerito pe Chris Evert A jucat exceptional Jos palaria

Simona Halep a fost învinsă în optimile de finală de la Australian Open de Serena Williams, însă Chris Evert, câștigătoare a 18 turnee de Mare Șlem, are doar cuvinte de laudă la adresa sportivei noastre. Vezi aici toate ştirile despre Simona Halep – Serena Williams, LIVE BLOG imagini si informatii în timp real despre marele meci de la Melbourne!

Evert consideră că Simona a jucat excelent în fața Serenei, chiar dacă în final a suferit cea de-a noua sa înfrângere împotriva sportivei din SUA.

Simona Halep a cucerit-o pe Chris Evert

„Halep e dezamagită, dar nu trebuie să fie dezamagită de ea. Trebuie să fie fericită, a jucat senzațional.  Trebuie să-i dăm credit Simonei. Nu s-a pregătit pentru Australian, e mică de înălțime, a luptat incredibil. Merită toate laudele după acest joc. Jos pălăria!

Serena are o foame de victorie incredibilă. Vrea al 24-lea trofeu de Grand Slam. Dar trebuie să fie atentă. Au rămas pe tablou jucătoare care au mai bătut-o înainte” – a spus Chris Evert la ESPN.

Halep era pariul lui Evert

Într-un interviul realizat în exclusivitate de FANATIK cu Chris Evert, fosta mare sportivă originară din SUA declara că Simona Halep poate câștiga Australian Open, deși la acea vreme Simona avea patru înfrângeri consecutive și nu era clar dacă va evolua la Melbourne.

„Este numărul 1 mondial, s-a obişnuit cu poziţia asta, nu mai are presiunea câştigării primului ei Mare Şlem. Nu ştiu câte, dar cel puţin unul îl va mai câştiga. Simona e excelentă pe hard. Cred că Australian… De ce nu ar câştiga Australian? Va fi bine, după 5-6 săpătămâni de pauză, dacă accidentarea nu e gravă, va fi aptă de joc, veţi vedea!” – spunea Evert pentru FANATIK.

Simona Halep a pierdut o mulțime de puncte în clasamentul WTA, ținând cont că anul trecut a jucat finala la Australian Open, însă poate rămâne pe primul loc. Patru jucătoare îi pot sufla statutul de lider în acest moment.