Video. Halep s-a antrenat sub însemnele noului sponsor. Prima reacţie a Simonei

Eduard Popa   
in Simona Halep
09/02/2018, 10:32
Video. Halep s-a antrenat sub însemnele noului sponsor. Prima reacţie a Simonei

UPDATE, ora 14:28. Simona Halep a lăsat să se înţeleagă că a semnat cu americanii de la Nike, însă nu a făcut încă public numele companiei din raţiuni de marketing: “Nu a fost nicio problemă că sunt româncă. Până acum am fost apreciată şi am avut contracte destul de bune, chiar dacă sunt româncă. Lumea mă apreciază pentru ce fac în teren şi cum mă comport în afara lui.

Pur şi simplu a fost o lună în care am jucat fără firmă pe echipament pentru că aşa am hotărât împreună cu oamenii care lucrează cu mine. De la 1 februarie am vrut să port ce-mi place, iar acum port ceea ce-mi place. Sunt multe contracte pe care aş putea să le semnez. Vreau să fiu sigură de ceea ce aleg şi vreau să fie sigură că ceea ce port mă defineşte şi îmi place. O să vă spun exact atunci când trebuie. Asta se va întâmpla foarte curând”, a spus Simona Halep la Telekomsport. 


UPDATE 11:40  Simona Halep confirmă zvonurile şi a fost văzută antrenându-se în Polivalenta din Cluj într-un echipament Nike. Contractul dintre Halep şi producătorul de echipament sportiv american ar fi în jurul valorii de 2 milioane de dolari pe sezon! VEZI VIDEO CU ANTRENAMENTUL LUI HALEP JOS


Numărul doi mondial ar fi ajuns la un acord cu compania americană Nike, cel mai important brand de echipament sportiv. Un anunţ oficial ar urma să fie făcut peste câteva zile, anunţă cei de la Telekom Sport.

Primul indiciu că Simona s-ar fi înţeles cu Nike a fost dată de faptul că românca a aterizat pe Aeroportul din Cluj îmbrăcată numai în haine de la americani. Totodată, Halep a dat angajamentul de start la meciul din FIBA Europe Cup dintre U-BT Cluj şi Keravnos, unde a fost prezentă într-o geacă de la Nike. 

Halep s-a despărţit de Adidas după 3 ani 

Parteneriatul dintre Simona Halep şi Adidas a încetat la începutul lui 2018. Atunci sportiva şi sponsorul german nu au reuşit să se înţeleagă în ceea ce priveşte pretenţiile financiare ale Simonei. Astfel, Halep s-a văzut forţată să joace la Australian Open fără sponsor tehnic, chiar dacă era cap de serie numărul 1. 

Fondată în 1964, Nike este unul din principalii jucători pe piaţa echipamentelor sportive. Printre numele sponsorizate de brandul american în tenis se numără legende precum Roger Federer, Rafael Nadal, Serena Williams sau Maria Sharapova. 

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo-Voluntari 0-0. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Gazdele, aproape de gol

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.