Simona Halep

Simona Halep a demolat-o pe Karolina Pliskova în primul set al finalei de la Roma. Reacția fanilor: „E brutală!”

21.09.2020 | 16:32
Simona Halep a demolato pe Karolina Pliskova in primul set al finalei de la Roma Reactia fanilor E brutala
ADVERTISEMENT

Simona Halep a demolat-o pe Karolina Pliskova în primul set al finalei turneului de la Roma. Românca nu i-a dat nicio șansă adversarei sale și s-a impus cu 2-0 în doar 20 de minute.

Halep a jucat aproape impecabil și a avut un procentaj excelent pe primul serviciu, 72%. Totodată, românca a gestionat excelent situațiile de break. A salvat cele trei oportunitățile ale adversarei și le-a fructificat pe ale sale, egale la număr.

ADVERTISEMENT

Karolina Pliskova s-a retras în setul doi, la scorul de 2-1 pentru Halep, iar jucătoarea noastră a cucerit încă un trofeu și merge plină de încredere la Roland Garros.

Simona Halep a demolat-o pe Karolina Pliskova în primul set al finalei de la Roma. Reacțiile fanilor

Halep nu i-a dat nicio șansă Karolinei Pliskova în primul set al finalei de la Roma și s-a impus fără a pierde vreun game. Deși cehoaica a avut trei posibilități de break, Simona a salvat de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

Românca a reușit să adune 13 puncte din 18 mingi jucate pe serviciul propriu, atingând un procentaj de 72%. Pe serviciul adversarei, Simona Halep a avut un procentaj de reușită de 75%, câștigând 12 puncte din 16.

Fanii Simonei au comentat în timp real partida, pe Twitter, și au fost extrem de încântați de evoluția româncei. Ei au remarcat mobilizarea exemplară a româncei și au fost încântați să vadă că Halep nu i-a dat nicio șansă adversarei sale.

ADVERTISEMENT

„Simona Halep e o jucătoare brutală, o iubesc!”, „Furtuna Simo! A zdrobit-o pe Pliskova în doar 20 de minute în primul set”, „6-0 în 20 de minute, Simona dansează singur㔄A mâncat-o pe pâine în primul set pe Pliskova” sau „6-0 în doar 20 de minute. E totuși un turneu de top, vrem și noi să vedem un meci strâns!” au scris fanii.

În comentariul live al partidei, de pe site-ul WTA, au fost remarcate dificultățile întâmpinate de Pliskova, care s-a mișcat mai greu decât de obicei. Pliskova a jucat în semifinală ieri, cu Vondrousova și s-a impus cu 2-1 după o oră și 23 de minute de joc.

ADVERTISEMENT

„Cu siguranță aceasta nu este Pliskova pe care am văzut-o în ultimele două meciuri, când s-a făcut remarcată prin forța în picioare pe care a arătat-o. Se mișcă greu, se chinuie să prindă terenul atunci când lovește mingea”, au scris cei de la WTA.

Totuși, în același comentariu se subliniază meritele lui Halep, care a fost de neoprit și nu i-a dat nicio șansă adversarei sale în primul set al meciului.

„Fără îndoială, Karolina Pliskova se chinuie, dar ce set perfect a putut să facă Simona Halep! A servit excelet în ultimul game și a câștigat setul în doar 20 de minute”, se mai arată în comentariu.

Karolina Pliskova s-a retras în setul secund

Adversara Simonei Halep, Karolina Pliskova, s-a retras în turul doi al finalei de la Roma, la scorul de 2-1 pentru româncă. Cehoaica a acuzat probleme medicale și a decis să nu mai forțeze continuarea meciului.

În setul doi, Pliskova a dat impresia că poate reveni și a reușit chiar să câștige un game pe serviciul Simonei. Jucătoarea de pe locul 4 din ierarhia WTA a făcut, totuși, două duble greșeli și s-a retras când Halep părea să fi revenit la cârma jocului.

Simona Halep a câștigat și a ajuns la trei trofee consecutive câștigate, după cele de la Dubai și Praga. Pentru jucătoarea noastră urmează turneul de Grand Slam de la Roland Garros, unde a reușit să câștige titlul în 2018.

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: