Simona Halep

Simona Halep a dezvăluit care a fost cel mai dificil moment din sfertul cu Shuai Zhang: “Nu-mi mai aduc aminte la ce mă gândeam atunci”

09.07.2019 | 19:38
Simona Halep a dezvaluit care a fost cel mai dificil moment din sfertul cu Shuai Zhang Numi mai aduc aminte la ce ma gandeam atunci

Simona Halep a dezvăluit care a fost cel mai dificil moment din sfertul cu Shuai Zhang de la Wimbledon 2019. Românca a obţinut calificarea în semifinale, însă a suferit în primul set al meciului, câştigat în tie-break, scor 7-6(4).

Simona Halep a dezvăluit care a fost cel mai dificil moment din sfertul cu Shuai Zhang: “Câştiga setul dacă se făcea 5-1”

La conferinţa de presă de după meciul cu Shuai Zhang, Simona Halep a dezvăluit care a fost cel mai dificil moment al sfertului. Fostul număr 1 WTA şi-a adus aminte de clipa în care chinezoaica era în avantaj pe tabelă şi a putut să se distanţeze la patru game-uri şi a susţinut că a făcut tot posibilul să se motiveze pentru a întoarce soarta setului.

“Nu prea îmi mai aduc aminte la ce mă gândeam în acel moment (zâmbeşte). Dacă scorul ajungea la 5-1, cred că ea ar fi câştigat setul. Am continuat să mă motivez şi să cred că pot să întorc soarta setului. Sincer, chiar nu-mi aduc aminte ce s-a întâmplat în acel moment. Am jucat bine, chiar dacă eram condusă cu 4-1. Am jucat bine, dar greşit din punct de vedere tactic”, a declarat Simona Halep la conferinţa de presă.

Simona Halep a dezvăluit care a fost cel mai dificil moment din sfertul cu Shuai Zhang (sursă foto: hepta.ro)
Simona Halep a dezvăluit care a fost cel mai dificil moment din sfertul cu Shuai Zhang (sursă foto: hepta.ro)

Ce plan a avut Simona Halep în meciul cu Shuai Zhang

Simona Halep a vorbit despre planul pe care l-a avut în meciul cu Shuai Zhang din sferturile de finală de la Wimbledon 2019. Românca a susţinut că a fost agitată înainte de startul partidei de pe Terenul 1.

“Mă aşteptam ca ea să joace bine. M-a învins în ultimele două meciuri directe. Am fost puţin agitată înainte de meci, poate puţin stresată. Am ştiut că va veni în faţă şi va lovi puternic mingea. După ce lovea, mingea nu sărea prea mult. A fost foarte greu să returnez, dar am continuat să lupt. Am ştiut că trebuie să fiu 100% concentrată la fiecare minge şi astfel puteam să-i rupt ritmul. S-a întâmplat asta în setul al doilea”, a precizat Simona Halep.