Sporturi

Simona Halep a dezvăluit ce-i place să facă cel mai mult la Madrid! Jurnaliştii prezenţi au izbucnit imediat în râs

15.05.2019 | 16:00
Simona Halep a dezvaluit cei place sa faca cel mai mult la Madrid Jurnalistii prezenti au izbucnit imediat in ras

Simona Halep a dezvăluit ce-i place să facă cel mai mult la Madrid! Simona Halep, locul trei în clasamentul WTA, va evolua săptămâna următoare la Mutua Madrid Open, turneu de categorie Premier Mandatory, pe care l-a cucerit de două ori până acum în carieră, în 2016 şi 2017. Campioana en-titre la cea de-a 18-a ediţie a competiţiei este Petra Kvitova.

Simona Halep i-a făcut pe jurnaliştii prezenţi să râdă în hohote

Vineri, Simona Halep şi-a aflat traseul virtual până în finala turneului de la Madrid. Jucătoarea noastră va intra în concurs încă din primul tur, împotriva unei jucătoare venite din calificări. Mai apoi, în turul doi, Simona se va duela cu învingătoarea din meciul Alison Riske şi Johanna Konta. De asemenea, românca în vârstă de 27 de ani este pe aceeaşi parte de tablou cu Naomi Osaka, liderul mondial din WTA.

La conferinţa de presă de la Madrid, Simona Halep a fost întrebată de un jurnalist ce îi place cel mai mult să facă atunci când se află la Caja Magica. Românca a replicat fără să stea pe gânduri: “Îmi place că pot să merg la restaurantele V.I.P. şi pot mânca chocolate mousse”. Jurnaliştii prezenţi au izbucnit imediat în hohote de râs. Simona a vorbit adesea despre cât de mult iubeşte ciocolata.

Simona Halep a dezvăluit ce-i place să facă cel mai mult la Madrid

Simona Halep porneşte cu încredere la turneul patronat de Ion Ţiriac

“Sunt foarte bine, m-am recuperat, sunt aptă de joc, sunt un pic răcită, dar sper să treacă în câteva zile. Mă simt bine de fiecare dată când începe sezonul de zgură şi sper să fac treabă bună. Fiecare an este diferit şi nu pot să spun ce va fi, dar obiectivul meu este să joc fiecare meci la potenţial maxim, să lupt pentru fiecare minge şi să fac cel mai bun rezultat. Contează cum o să fiu pe teren. Îmi place totul la acest turneu, oamenii sunt foarte drăguţi cu mine, de fiecare dată când vin la Madrid mă simt extraordinar, sunt mulţi români, prieteni care vin să mă susţină şi atmosfera este una plăcută, de aceea mă simt şi bine”, a spus Simona Halep la conferinţa de presă de la Madrid.