Simona Halep

Simona Halep a dezvăluit ce jucătoare apreciază cel mai mult din lumea tenisului. Video

03.05.2021 | 10:14
Simona Halep a dezvaluit ce jucatoare apreciaza cel mai mult din lumea tenisului Video
ADVERTISEMENT

Simona Halep a vorbit într-un interviu pentru organizatorii turneului de la Madrid despre ce apreciază la colegele din circuitul WTA în afara terenului.

Numărul 3 mondial s-a calificat în turul trei al turneului de la Madrid, unde o va întâlni pe jucătoarea belgiancă, Elise Mertens.

ADVERTISEMENT

Organzitorii au postat pe contul oficial de twitter un „altfel de interviu” cu Simona Halep, care s-a distrat la maxim la întrebările inedite care i-au fost puse.

Interviu inedit cu Simona Halep la Madrid

Simona Halep a oferit un super-interviu, în care a vorbit despre calitățile din afara terenului ale jucătoarelor din circuitul WTA, pe care le apreciază cel mai mult. Astfel, Simona și-ar dori să ia lecții de dans de la Elina Svitolina, care își impresionează fanii cu mișcările sale în video-urile postate pe instagram: „Clar cu Elina Svitolina. Am văzut-o pe Instagram, este foarte bună. Eu nu mă pricep, dar m-ar învăța ea, cu siguranţă”, a spus Simona amuzată.

ADVERTISEMENT

Halep este foarte bună prietenă cu Petra Kvitova și a mărturisit că ar fi prima persoană din circuitul WTA cu care ar pleca în vacanță: „Aş merge cu Petra Kvitova, pentru că îmi place să o numesc prietenă şi este o persoană foarte drăguță”, a recunoscut românca.

Când vine vorba de a călători în Australia, Halep ar vrea să o aibă drept „ghid” pe liderul mondial, australianca Ashleigh Barty: „Cu Ash Barty, categoric. Pentru că mi-ar spune niște povești interesante”.

ADVERTISEMENT

Cu cine ar vrea să semene Simona Halep din circuitul WTA

Simona Halep a surprins și a declarat că ar vrea să semene cu Karolina Pliskova, pe care o „invidiază” pentru înălțimea sa, fiind una dintre principalele calități fizice care îi lipsesc cele mai jucătoare de tenis din România: „Aș vrea să fiu precum Karolina Pliskova. E înaltă, o persoană specială și am o relație deosebită cu ea”, a complimentat-o Halep pe cehoaică.

Constănțeaca este gurmandă declarată și este îndrăgostită de mâncarea spaniolă. Drept urmare, ar mânca oricând ceva gătit de hispanica Garbine Muguruza: „Pe Garbine Muguruza, pentru că e din Spania şi iubesc mâncarea bună”, a mai spus Halep, care ar vrea să ai lista de contacte a lui Naomi Osaka: „A lui Naomi Osaka, pentru că e japoneză și are cu siguranță persoane interesante acolo”, s-a amuzat Simona.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Halep ar apela la olandeza Kiki Bertens, când trece prin momente grele sau după un meci mai dificil (n.r. Pe cine ai suna într-o zi proastă?): „Pe Kiki Bertens”, a concluzionat numărul trei WTA.

ADVERTISEMENT