Simona Halep a dezvăluit ce jucătoare apreciază cel mai mult din lumea tenisului. Video

Bogdan Ciutacu   
în Simona Halep
03/05/2021, 10:14
Simona Halep a dezvăluit ce jucătoare apreciază cel mai mult din lumea tenisului. Video
Simona Halep a dezvaluit ce jucatoare apreciaza cel mai mult din lumea tenisului. Video

Simona Halep a vorbit într-un interviu pentru organizatorii turneului de la Madrid despre ce apreciază la colegele din circuitul WTA în afara terenului.

Numărul 3 mondial s-a calificat în turul trei al turneului de la Madrid, unde o va întâlni pe jucătoarea belgiancă, Elise Mertens.

Organzitorii au postat pe contul oficial de twitter un „altfel de interviu” cu Simona Halep, care s-a distrat la maxim la întrebările inedite care i-au fost puse.

Interviu inedit cu Simona Halep la Madrid

Simona Halep a oferit un super-interviu, în care a vorbit despre calitățile din afara terenului ale jucătoarelor din circuitul WTA, pe care le apreciază cel mai mult. Astfel, Simona și-ar dori să ia lecții de dans de la Elina Svitolina, care își impresionează fanii cu mișcările sale în video-urile postate pe instagram: „Clar cu Elina Svitolina. Am văzut-o pe Instagram, este foarte bună. Eu nu mă pricep, dar m-ar învăța ea, cu siguranţă”, a spus Simona amuzată.

Halep este foarte bună prietenă cu Petra Kvitova și a mărturisit că ar fi prima persoană din circuitul WTA cu care ar pleca în vacanță: „Aş merge cu Petra Kvitova, pentru că îmi place să o numesc prietenă şi este o persoană foarte drăguță”, a recunoscut românca.

Când vine vorba de a călători în Australia, Halep ar vrea să o aibă drept „ghid” pe liderul mondial, australianca Ashleigh Barty: „Cu Ash Barty, categoric. Pentru că mi-ar spune niște povești interesante”.

Cu cine ar vrea să semene Simona Halep din circuitul WTA

Simona Halep a surprins și a declarat că ar vrea să semene cu Karolina Pliskova, pe care o „invidiază” pentru înălțimea sa, fiind una dintre principalele calități fizice care îi lipsesc cele mai jucătoare de tenis din România: „Aș vrea să fiu precum Karolina Pliskova. E înaltă, o persoană specială și am o relație deosebită cu ea”, a complimentat-o Halep pe cehoaică.

Constănțeaca este gurmandă declarată și este îndrăgostită de mâncarea spaniolă. Drept urmare, ar mânca oricând ceva gătit de hispanica Garbine Muguruza: „Pe Garbine Muguruza, pentru că e din Spania şi iubesc mâncarea bună”, a mai spus Halep, care ar vrea să ai lista de contacte a lui Naomi Osaka: „A lui Naomi Osaka, pentru că e japoneză și are cu siguranță persoane interesante acolo”, s-a amuzat Simona.

Pe de altă parte, Halep ar apela la olandeza Kiki Bertens, când trece prin momente grele sau după un meci mai dificil (n.r. Pe cine ai suna într-o zi proastă?): „Pe Kiki Bertens”, a concluzionat numărul trei WTA.

Închide ×