Simona Halep

Simona Halep a dezvăluit de ce l-a ales pe Thierry van Cleemput! ”Îmi plăcea jocul lui Goffin”

13.02.2019 | 11:23
Simona Halep a dezvaluit de ce la ales pe Thierry van Cleemput Imi placea jocul lui Goffin

Jucătoarea de tenis Simona Halep a dezvăluit de ce a ales să colaboreze cu antrenorul belgian Thierry van Cleemput, după ce a încetat înțelegerea cu asutralianul Darren Cahill. Cei doi au decis să lucreze împreună după Australian Open 2019, iar în această săptămână se află împreună la Doha.

Simona Halep este principala favorită a turneului din capitala Qatarului și va juca în turul 2 împotriva Lesiei Țurenko din Ucraina. Întâlnirea dintre cele două va începe în jurul orei 18:00, fiind a treia programată în ziua de miercuri pe Arena Centrală din Doha.

Simona Halep a dezvăluit de ce l-a ales pe Thierry van Cleemput: ”Este o persoană bună”

”L-am admirat întotdeauna pe David Goffin, deoarece îmi plăcea jocul lui şi faptul că se mișca rapid pe teren. Noul antrenor este o persoană bună și abia aștept să văd cum va decurge colaborarea noastră”, a dezvăluit Simona Halep de ce l-a ales pe antrenorul belgian Thierry van Cleemput, conform site-ului oficial al WTA.

Thierry van Cleemput la sosirea în România pentru a începerea colaborării cu Simona Halep
Thierry van Cleemput la sosirea în România pentru a începerea colaborării cu Simona Halep

Simona Halep a efectuat un antrenament marți seară la Doha încercând să se acomodeze cu suprafața de joc de la turneul din capitala Qatarului, pe care l-a câștigat în anul 2014. Anul trecut, românca a ajuns până în semifinalele competiției, dar a fost nevoită să se retragă înaintea partidei cu Garbine Muguruza.

În urmă cu mai bine de o săptămână, Simona Halep a anunțat că a decis să colaboreze permanent cu Thierry van Cleemput, după ce s-a pregătit la București alături de antrenorul belgian după Australian Open 2019. Conform presei din Belgia, tehnicianul ar urma să primească  un salariu de 17.000 de euro pe lună în perioada în care o va pregăti pe Simonei Halep, care a ajuns pe locul 3 în clasamentul WTA.