Simona Halep

Simona Halep a dezvăluit de ce nu a dansat cu Novak Djokovic la Dineul Campionilor de la Wimbledon: ”Asta s-a întâmplat”

Simona Halep a dezvaluit de ce nu a dansat cu Novak Djokovic la Dineul Campionilor de la Wimbledon Asta sa intamplat

Jucătoarea de tenis Simona Halep a dezvăluit de ce nu a dansat cu Novak Djokovic la Dineul Campionilor de la Wimbledon. Românca a atras toate privirile la petrecerea organizată la Guildhall, un castel vechi de 800 de ani din Londra, ea purtând o rochie neagră cu un decoleteu generos. Alături de ea au fost familia, membrii echipei sale, dar și fostul antrenor, australianul Darren Cahill.

Simona Halep a dezvăluit de ce nu a dansat cu Novak Djokovic la Dineul Campionilor de la Wimbledon: ”Nu m-a invitat”

”Nu am dansat cu Djokovic. Era foarte obosit și nu am fost invitată la dans”, a dezvăluit Simona Halep la revenirea în țară despre faptul că nu a dansat cu sârbul Novak Djokovic la Dineul Campionilor de la Londra. Campioana noastră a cucerit la Wimbledon al doilea turneu de Grand Slam din carieră, după ce de anul trecut de la Roland Garros, și are șanse reale de a termina anul pe locul 1 WTA.

”Mulțumesc că m-ați primit. Este o primire călduroasă, ca de fiecare dată. Vreau să mulțumesc familiei, tuturor antrenorilor mei care m-au ajutat de la 4 ani și jumătate, actualului meu staff și tuturor oamenilor care mă susțin, fanii mei. Bineînțeles, sunt persoane speciale în viața mea care m-au ajutat în ultimii ani să cred în mine. Virginia Ruzici a crezut foarte mult în mine și că o să ajung cât mai sus, Darren Cahill, care a crezut că pot să joc bine pe toate arenele lumii, Ion Țiriac, cel care mi-a oferit mereu sfaturi: dure sau mai puțin dure. De fiecare dată mă întorc cu drag în România”, a afirmat campioana noastră.

Simona Halep prezentând trofeul câștigat la Wimbledon

”Hagi a fost modelul meu de când eram copil”

”O să mă odihnesc câteva zile și o să o iau de la capăt. Fiecare turneu este un obiectiv pentru mine. Am obiectiv săptămânal. Gheorghe Hagi a fost modelul meu de când eram copil. M-a făcut să cred că se poate, dar nu am avut legătură directă. Mă voi duce cu mare drag pe Arena Națională, să împart această bucurie cu oamenii. Am dormit bine înainte înaintea finalei. Turneul de la Roland Garros de anul trecut m-a ajutat foarte mult. A fost mult mai greu, mai ales că am jucat împotriva Serenei. Mi-am jucat șansa și am reușit să câștig”, a mai spus Halep la sosirea pe Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Simona Halep a sosit luni după-amiază în România, după ce a câștigat titlul la Wimbledon. Campioana noastră va fi decorată de președintele României, Klaus Iohannis, iar Patriarhia se implică și o va premia pe sportivă.