Simona Halep

Simona Halep a dezvăluit obiectivul său pentru 2019: „Putem visa la câștigarea FED Cup!”

03.02.2019 | 16:22
Simona Halep a dezvaluit obiectivul sau pentru 2019 Putem visa la castigarea FED Cup
ADVERTISEMENT

Simona Halep este pregătită pentru duelul pe care România îl va avea cu Cehia la final de săptămână, în primul tur din Grupa Mondială 1 la FED Cup. Vom întâlni cea mai puternică echipă din lume la ora actuală în tenisul feminin, dar care nu se va putea baza pe Petra Kvitova.

Marele obiectiv al Simonei din acest an este câștigarea trofeului, după ce și-a îndeplinit în plan individual visurile de a câștiga un turneu de Grand Slam și de a fi numărul 1 în lume.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a dezvăluit obiectivul său pentru 2019

„Performanța vine cu multe responsabilități, dar, în același timp, e și un lucru minunat. Sportul mi-a oferit momente deosebite și momente grele deopotrivă. Pentru faptul că am câștigat un Grand Slam și am devenit numărul 1 mondial am uitat toate greutățile prin care am trecut în ultimii 20 de ani.

Vreau să mai câștig un Grand Slam. Obiectivul meu principal însă anul acesta este să facem treabă bună la FED Cup. Vreau să merg pe partea de echipă. Cred că putem visa la trofeul cel mare, avem o echipă foarte puternică” – a spus Simona Halep într-o conferință de presă la Brașov.

ADVERTISEMENT
Simona Halep a fost eliminata in optimi la Australian Open
Simona Halep a fost eliminata in optimi la Australian Open

Părinții o țin cu picioarele pe pământ pe Halep

Simona a dezvăluit și cum a reușit să rămână cu picioarele pe pământ după succesul pe care l-a avut în ultimii cinci ani, spunând că părinții au grijă ca atitudinea ei să rămână una ok.

”Tenisul pentru mine e matematică. Eu nu am forță, nu sunt înaltă, trebuie să fiu creativă, să găsesc unghiuri. Îmi plăcea matematica la școală, de aceea am și asemănat.

ADVERTISEMENT

Atitudinea și strictețea programului au fost de când am început tenisul. La început nu am crezut că voi ajunge atât de sus, însă nu am lipsit nicio zi de la antrenament. Aveam limite pentru că veneam din România, o țară mică la acest nivel. Mereu le-am spus părinților să mă tragă de urechi dacă mă schimb. M-au ținut cu capul pe umeri și înfrângerile dureroase pe care le-am avut de-a lungul carierei– a spus Simona Halep într-o conferință de presă la Brașov.