Simona Halep

Simona Halep a discutat cu Darren Cahill pe tema noului antrenor: “Mi-a recomandat pe cineva şi voi ţine cont de sfatul lui”

15.01.2019 | 21:49
Simona Halep a discutat cu Darren Cahill pe tema noului antrenor Mia recomandat pe cineva si voi tine cont de sfatul lui

Simona Halep a discutat cu Darren Cahill pe tema noului antrenor. Jucătoarea de tenis din România a învins-o pe Kaia Kanepi, scor 6-7(2), 6-4, 6-2, în primul tur de la Australian Open. Liderul mondial din circuitul WTA nu are antrenor la turneul de la Melbourne, însă acest lucru se va schimba în curând.

“Darren mi-a recomandat un alt antrenor şi o să ţin cont de sfatul lui. Nu pot spune încă cine e pentru că n-am discutat cu el. Suntem prieteni, am stat patru ani împreună, e alături de mine. Contează că e pe aici prin jur, vorbim, mă mai sfătuieşte, dar nu mai e antrenorul meu”, a declarat Simona Halep pentru Adevărul.

Simona Halep a discutat cu Darren Cahill pe tema noului antrenor. Cine o pregăteşte la Australian Open

Simona Halep a discutat Darren Cahill pe tema noului antrenor, iar o decizie urmează să fie luată după ce se va încheia turneul de la Australian Open. Până atunci, românca este pregătită de Adrian Marcu şi Florin Segărceanu, cei doi fiind prezenţi în loja jucătoarei în timpul meciului cu Kaia Kanepi.

Simona Halep a discutat cu Darren Cahill pe tema noului antrenor. Cine o pregăteşte la Australian Open
Simona Halep a discutat cu Darren Cahill pe tema noului antrenor. Cine o pregăteşte la Australian Open

“N-am niciun antrenor acum, dar în loja mea au fost şi Florin Segărceanu şi Adrian Marcu. Nu sunt antrenorii mei, însă mă ajută. O să rezolv şi problema antrenorului pentru că nu pot sta aşa, dar trebuie să găsesc pe cineva care să fie compatibil cu mine. Aşteptam (n.r. sfaturi) şi le-am primit. Chiar şi mama mea mi-a dat sfaturi. Sunt momente care contează pentru mine, aşa sunt eu. Asta e personalitaea mea, nu o pot schimba. Lucrurile astea nu-mi mai aduc însă emoţii negative, cum se întâmpla înainte. Încerc să le transform în motivaţie, chiar dacă din exterior pare altfel. E felul meu de a fi”, a mai precizat Simona Halep la finalul meciului câştigat în primul tur de la Australian Open.