Sporturi

Simona Halep a efectuat primul antrenament la Rogers Cup. Fanii au asaltat-o pentru autografe. Foto + Video

Autor: Alin Miu | 03.08.2019 | 19:38
Simona Halep a efectuat primul antrenament la Rogers Cup. Fanii au asaltat-o pentru autografe. Foto + Video
Simona Halep a efectuat primul antrenament la Rogers Cup

Simona Halep se află în Toronto, Canada, acolo unde va participa la Rogers Cup 2019, turneu pe care l-a câștigat în urmă cu un sezon. Sportiva noastră a avut programat primul antrenament în cursul zilei de sâmbătă. 

Simona Halep a efectuat primul antrenament la Rogers Cup

Nu au lipsit nici fanii români din tribune, iar la finalul sesiunii de antrenament aceștia, dar și fanii săi din străinătate, au asaltat-o pentru autografe. Desigur, Simona nu a plecat până nu le-a oferit autografe tuturor celor care i-au solicitat acest lucru.

Halep a avut ghinion la tragerea la sorți. Se va duela în turul 2 cu Kristina Mladenovic, sportivă antrenată de Sascha Bajin, fostul antrenor al lui Naomi Osaka, alături de care japoneza a ajuns numărul 1 mondial și a câștigat două turnee de Mare Șlem.

Simona are de apărat 900 de puncte la acest turneu, iar dacă nu va reuși să le obțină, sunt șanse mari să piardă locul 4 în ierarhia WTA. După turneul din Canada, Halep merge la Cincinnati, turneu ce va debuta săptămâna viitoare.

Carti de citit in 2019.

Fără trofeu câștigat în prima parte a anului 2019, Simona Halep a dat o mare lovitură în luna iulie, când s-a impus la Wimbledon, turneu unde specialiștii nu-i dădeau nicio șansă. A fost cel de-al doilea turneu de Mare Șlem câștigat de Halep și totodată cel de-al doilea său turneu câștigat pe iarbă de-a lungul carierei. Halep a învins-o în marea finală chiar pe Serena Williams, sportivă în fața căreia pierduse anterior de foarte multe ori.

Halep a avut un an 2019 modest până la turneul de la Wimbledon. Disputase numai două finale, la Doha și la Madrid, ambele pierdute, și avusese parcursuri modeste la turneele de Mare Șlem, cu eliminare în optimi la Australian Open, respectiv eliminare în sferturi la Roland Garros, turneul său preferat.

Halep este cap de serie numărul 4 la Rogers Cup 2019.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!