Simona Halep

Simona Halep a dezvăluit cum va câştiga din nou titlul la Roland Garros: “O să fiu ca o albinuţă!”

21.05.2019 | 11:32
Simona Halep a dezvaluit cum va castiga din nou titlul la Roland Garros O sa fiu ca o albinuta

Simona Halep a plecat marţi dimineaţă spre Paris, acolo unde va juca în următoarea săptămână la Roland Garros. Românca va încerca să-şi apere în capitala Franţei trofeul câştigat anul trecut, când a reuşit să câştige în premieră un turneu de Grand Slam, după ce a învins-o în finală pe americanca Sloane Stephens. 

Simona Halep încearcă să-şi apere titlul de la Roland Garros: “Sunt gata de luptă!”

“Ma simt bine, sunt sănătoasă. Am avut câteva zile de odihna şi sunt gata de luptă. Plec foarte bucuroasă că a mai trecut un an şi eu sunt campioana de anul trecut. Sunt foarte veselă că trebuie să merg acolo. Abia aştept să ajung. Sper să fiu o albinuţă care aleargă bine şi joacă bine. Este o suprafaţă care îmi place, o să fie bine, dar de la an la an e diferit. Pentru mine e cel mai important că sunt aptă”, a spus Halep pe aeroportul Henri Coandă, înainte de a se îmbarca în cursa de Paris. Halep a vorbit şi despre prezenţa masivă anunţată a fanilor români la meciurile ei de la turneul din Hexagon: “Mă bucură tare mult că vor veni românii, îmi dau o energie pozitivă şi le mulţumesc. Mă duc acolo şi încerc să dau tot ce am mai bun”.

Simona Halep se află în acest moment pe poziţia numărul 3 în clasamentul WTA şi are de apărat 2000 de puncte în această ierarhie, fiind campioana en-titre a turneului din capitala Franţei. Halep se va prezenta într-un echipament nou la Paris, oferit de sponsorul său tehnic.  Halep nu are şanse să mai ajungă numărul 1 mondial în acest moment, prima posibilitate de acest fel putând să apară de-abia în luna septembrie.  Halep nu a câştigat încă niciun turneu în acest an, reuşind să ajungă în finala de la Madrid, unde a pierdut în faţa olandezei Kiki Bertens.

Simona Halep vrea ca Ţiriac să ajungă preşedintele Federaţiei de Tenis

Halep a comentat şi ce se întâmplă în acest moment la Federaţia Română de Tenis, unde Ion Ţiriac şi-a manifestat intenţia de a candida, lucru dezvăluit în premieră de FANATIK. Tot din FANATIK aţi putut afla că se pregăteşte o adevărată revoluţie la nivelul FRT, cluburile şi Ministerul Tineretului şi Sportului pregătind înlăturarea preşedintelui George Cosac.

“Cred că ar fi un lucru foarte bun. Prin tot ce a făcut în viaţa asta a arătat că e un om capabil de orice şi cred că tenisul românesc o să ajungă bine dacă va fi condus de dumnealui”, a fost declaraţia Simonei.