Simona Halep

Simona Halep a explicat înfrângerea în faţa Amandei Anisimova: “Am fost stresată, nu am jucat cel mai bun tenis al meu”

06.06.2019 | 15:22
Simona Halep a explicat infrangerea in fata Amandei Anisimova Am fost stresata nu am jucat cel mai bun tenis al meu

Simona Halep a explicat înfrângerea în faţa Amandei Anisimova din sferturile de finală de la Roland Garros 2019. Românca a fost învinsă, scor 2-6, 4-6, la finalul unui meci care a durat o oră şi zece minute. La finalul partidei, jucătoarea de tenis de 27 de ani şi-a analizat jocul la conferinţa de presă.

Simona Halep a explicat înfrângerea în faţa Amandei Anisimova: “Azi atât am putut”

La finalul meciului cu Amanda Anisimova, Simona Halep a explicat înfrângerea din sferturile de finală de la Roland Garros 2019. În cadrul conferinţei de presă, românca a susţinut că nu s-a mişcat aşa cum îşi dorea şi că a lăsat-o pe americancă să-şi facă jocul. În plus, ocupanta locului 3 mondial a dezvăluit că ploaia, care s-a abătut miercuri peste Paris şi a dus la amânarea meciului, i-a dat peste cap programul.

“Azi atât am putut. Nu m-am mişcat cum mi-am dorit. Am lăsat-o să-şi facă jocul şi a obţinut victoria. Ambele jucătoare am fost în aceeaşi situaţie. Eu mi-am ieşit puţin din rutină cu amânarea de ei. Am fost în sală şi m-am antrenat. Nu voi căuta scuze acum. Nu mi-am ridicat nivelul azi. Am ştiut că va juca foarte bine azi. A făcut un meci foarte bun şi merită felicitările. A jucat foarte bine. Am dat totul. Sunt fericită cu rezultatul obţinut. Nu este uşor să ajungi în sferturile de finală ale unui turneu de Mare Şlem. Părăsesc turneul cu gânduri pozitive. Presiunea a fost pe mine, fiind campioana de anul trecut. Sunt supărată de fiecare dată când pierd. Am fost puţin stresată”, a declarat Simona Halep la conferinţa de presă.