Simona Halep

Simona Halep a fost desemnată jucătoarea anului 2018 de către WTA! A luat premiul la Singapore. Video exclusiv

19.10.2018 | 17:15
Simona Halep a fost desemnata jucatoarea anului 2018 de catre WTA A luat premiul la Singapore Video exclusiv

Simona Halep a fost desemnată în cadrul galei din Singapore jucătoarea anului 2018 de către WTA. Sportiva noastră a fost prezentă la eveniment pentru a primi această distincție, iar FANATIK.RO are toate imaginile. 

Numărul 1 în circuitul WTA s-a retras însă de la Turneul Campioanelor din cauza unei accidentări care-i dă mari bătăi de cap de peste o lună. De altfel, Simona va încheia anul cu patru înfrângeri consecutive, în finala de la Cincinnati, respectiv în primele tururi de la US Open, Wuhan și Beijing.

Simona Halep a fost desemnată jucătoarea anului 2018 de către WTA

„Pot spune că acesta a fost cel mai bun an din cariera mea. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au crezut în mine. Este un premiu incredibil și, în același timp, foarte important. Sunt foarte bucuroasă că este al meu acum. 

Înseamnă mult pentru mine faptul că m-am calificat la Turneul Campioanelor cinci ani la rând. Am amintiri frumoase de aici. E foarte special acest oraș pentru mine. Chiar dacă sunt tristă că nu pot evolua la această ediție, mă bucur că mă aflu, aici, pe această scenă– a declarat Simona Halep la Singapore.

2018, anul primului turneu de Mare Șlem pentru Simona Halep

Sportiva noastră a câștigat pe parcursul acestui sezon trei trofee, mai puține decât în alți ani, însă unul a fost mai important decât toate de până acum. Jucătoarea din Constanța a luat primul său titlu de Mare Șlem la Roland Garros. Și-a mai trecut în palmares totodată turneele de la Montreal și Shenzhen.

A încheiat anul cu încasări de peste 6,5 milioane de dolari datorită performanțelor obținute la cele 16 turnee la care a luat parte, primind totodată și bonusul special de un milion de dolari acordat de WTA.