Sporturi

Simona Halep a fost implicată în războiul dintre Marius Vecerdea și Ion Țiriac: ”Ai devenit o victimă”

07.11.2019 | 17:25
Simona Halep a fost implicata in razboiul dintre Marius Vecerdea si Ion Tiriac Ai devenit o victima
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep a fost implicată în războiul dintre Marius Vecerdea și Ion Țiriac, după ce fostul candidat la președinția federației contestă rezultatul alegerilor prin care omul de afaceri a fost ales să conducă forul. Campioana de la Wimbledon a postat în cursul zilei de marți pe contul oficial de Facebook o scrisoare în care abordează cele mai importante teme ale tenisului din România.

Simona Halep a fost implicată în războiul dintre Marius Vecerdea și Ion Țiriac: ”Te tratez cu compasiune”

”RĂSPUNS SIMONEI HALEP, dar și domnului Ministru al sportului IONUȚ STROE! Dragă Simona, prin mesajul tău ca răspuns la postarea mea referitoare la sentințe ale justiției din România, constat cu îngrijorare că ai devenit la rândul tău victima pesedismului, acest comunism cu haine noi, și că ai fost folosită într-un mod josnic pentru a mă ataca direct dar mai ales pentru a amenința și a manipula noul Ministru al sportului!”, își începe Marius Vecerdea războiul cu Simona Halep și Ion Țiriac.

ADVERTISEMENT

”Te iert Draga SIMONA și te tratez cu COMPASIUNE! Te înțeleg așa îi înțeleg pe toți sportivii care nu au acces la o EDUCAȚIE desăvârșită, la o EDUCAȚIE care să producă oameni compleți cu INTEGRITATE și spirit civic NU doar campioni gen gladiatori crescuți doar pentru a arăta că munca și doar munca, fără vreo iluminare spirituală este cea care prevalează și este folosită ca exemplu de urmat”, se mai arată în postarea făcută de Vecerdea pe Facebook.

”Îți scriu dragă SIMONA, ție și celor care te îndrăgesc, că a venit timpul să ne trezim”

”Te înțeleg dragă SIMONA, pentru că știu exact cum această EDUCAȚIE ne învață să fim doar umili și ascultători, ne învață doar să muncim și să ne sacrificăm pentru a arăta dușmanilor poporului (acești străini care ne vor răul), ce mândru este să fim români (parcă era un slogan pesedist de campanie). Te înțeleg dragă SIMONA, pentru că văd copii care știu doar de frica greșelii, care învață fără să fie funcționali, care fac sport doar pentru victoria cu orice preț fără compasiune pentru celălalt, fără să știe de sănătate sau de bucuria altor lucruri de pe pământ!”, a mai scris Marius Vecerdea.

ADVERTISEMENT

”Te înțeleg dragă SIMONA, pentru ca văd chiar și Adulți, oameni striviți de frica de a Răspunde unui mare magnat. Îți scriu dragă SIMONA, ție și celor care te îndrăgesc, că a venit timpul să ne trezim, să ieșim la lumină, să avem curajul de a sta drepți, să ne implicăm civic și să mergem LA VOT, să aruncăm în negura timpului acest nou comunism care ne-a ținut captivi”, se continuă mesajul.

”Țiriac știe că marii campioni din comunism au crescut fără știință de carte”

”Dragă SIMONA, a venit timpul să înțelegi că Țiriac știe să folosească valorile acestui popor în interesul lui și al acoliților lui și a învățat de pe vremea lui Gheorghe Maurer, apoi Ceaușescu – Iliescu – Adrian Năstase – Dragnea și Ponta (cu ajutorul căruia a înscăunat șef la Federația Română de Tenis în 2013, un alt securist comisar din MAI). Dragă Simona, a venit timpul să înțelegi că Țiriac știe că marii campioni din comunism au crescut fără știință de carte pe modelul rusesc – cu muncă de gladiator – pentru a putea fi apoi folosiți în interesul partidului iubit, și pentru a arăta poporului mândru ce rezultate extraordinare avem împotriva vestului!”, a mai scris Vecerdea.

ADVERTISEMENT

”Dragă SIMONA, Țiriac știe că marii sportivi astfel crescuți sunt arma perfectă în mâinile unor păpușari excroci de cea mai joasă speță! Țiriac știe cum să manipuleze un astfel de sportiv crescut cu multă muncă, rod al efortului incredibil al părinților și celor apropiați! Dragă SIMONA, oare te-ai gândit dacă este ok să garantezi tu public, prin influența ta mediatică, peste JUSTIȚIA DIN ROMÂNIA, că Țiriac a fost ales corect și democratic?”, își continuă fostul candidat tirada.

”Vremea fosilelor comuniste apune curând”

”Oare așa ai văzut tu că se decide un meci pe terenurile de tenis din țările civilizate? Adică o minge out este judecată în funcție de locul ocupat în ierarhia mondială? Oare meciurile au un arbitru sau se arbitrează în funcție de ce spune Federer sau Halep? Oare doar prezența unui mustăcios octogenar miliardar este GARANȚIA STATULUI DE DREPT DIN ROMÂNIA? Oare nu este o Amenințare la adresa JUSTIȚIEI ca o personalitate să facă asemenea presiuni garantând public că Țiriac ar fi democratic ales, când încă judecătorii deliberează?”, mai spune acesta.

ADVERTISEMENT

”Dragă SIMONA, te anunț că vremea fosilelor comuniste apune curând (poate nu chiar până te întorci tu din vacanță). Te anunț că vremea securiștilor siniștri care folosesc astăzi informația și tehnologia în mod malefic, ESTE ISTORIE, iar oamenii SE TREZESC, și sunt deciși sa vadă și altceva, să renască! Domnule Ministru Ionuț Stroe, vă rog să fiți puternic, mai sunt câțiva securiști comuniști în Minister dar vă asigur că vor pleca singuri dacă faceți curat. Aveți curaj, nu va lăsați intimidat de acțiunile gen comunist totalitarist în forță ale mustăciosului octogenar miliardar! Vă asigur că va fi istorie în curând! LA VOT OAMENI BUNI!”, se încheie postarea lui Vecerdea.

ADVERTISEMENT
Tags: