ADVERTISEMENT
Simona Halep

Simona Halep a fost întreruptă de Stan Wawrinka în timpul unui interviu. VIDEO

Autor: Andrei Șchiopu | 14.08.2019 | 12:06
Simona Halep a fost întreruptă de Stan Wawrinka în timpul unui interviu. VIDEO
Simona Halep la interviu. Simona Halep a fost întreruptă de Stan Wawrinka în timpul unui interviu. VIDEO

Campioana de la Wimbledon din anul acesta, Simona Halep a revenit la antrenamente după accidentarea care nu a lăsat-o să continue turneul de la Rogers Cup. În timp ce românca acorda un interviu pentru The Tennis Channel, Stan Wawrinka și-a făcut apariția spre amuzamentul tuturor.

ADVERTISEMENT

Interviul Simonei Halep, întrerupt de Stan Wawrinka

Simona Halep se pregătește să joace direct în turul 2 al turneului de la Cincinnati, acolo unde este văzută drept una dintre favoritele competiției. La doar după câteva minute de la startul interviului pentru The Tennis Channel, elevțianul Stan Wawrinka l-a întrerupt stârnind hohote de râs. Românca este prietenă cu jucătorul aflat pe locul 23 ATP. În urmă cu câteva luni „Simo” îi cerea elvețianului, pe Twitter, o părere despre lovitura ei de backhand.

Stan Wawrinka i-a răspuns „Da este foarte bine. Iubesc asta. Bună tehnică. Lipsește un pic de spin. Dar jocul de picioare este mai bun bun decât al meu”. Elvețianul este triplu câștigător al turneurilor de Grand Slam la US Open, Roland Garros și la Australian Open.

ADVERTISEMENT

Simona Halep este pregătită de turneul de la Cincinnati

Chiar dacă a fost nevoită să părăsească turneul de la Toronto în sferturi din cauza unei accidentări la gleznă în meciul cu Marie Bouzkova, Simona Halep a revenit la antrenamente și este pregătită de turneul de la Cincinnati. Românca în vârstă de 27 de ani s-a antrenat cu Ashleigh Barty și a fost supravegheată de Darren Cahill. Adversara Simonei din turul 2 va fi Ekaterina Alexandrova, locul 43 în ierarhia WTA.

Între timp, foarte mulți fani și susținători ai Simonei Halep au venit să o vadă și să-și facă poze cu românca, la sesiunea de autografe. Cozile au fost mari și mulți copii au venit însoțiți de părinți pentru a-și putea face o poză cu campioana noastră.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!