Sporturi

Simona Halep a fost la sediul Nike de la New York şi a plecat cu două valize pline! Foto

25.08.2018 | 15:45
Simona Halep a fost la sediul Nike de la New York si a plecat cu doua valize pline Foto

Simona Halep a fost la sediul Nike de la New York. Liderul mondial din WTA a fost echipat serios de sponsorul tehnic înainte de US Open 2018.

Simona Halep a vizitat sediul Nike de la New York. Simona Halep a fost vineri la sediul Nike din New York, iar sponsorul său tehnic a răsfăţat-o pe românca din fruntea ierarhiei mondiale cu două genţi uriaşe de echipament sportiv, special realizat pentru ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open 2018.

Liderul mondial din WTA a postat pe contul personal de Instagram o fotografie însoţită de mesajul: “Multumesc, Nike, pentru că ai atât de bine grijă de noi”, fiind vizibil mulţumită de tot ce a primit. Simona Halep, favorita principală la turneul de la Flushing Meadows, va purta un echipament pe măsură la ultimul turneu de Grand Slam al anului: o rochiță portocalie în sesiunea de zi și una de culoare neagră în sesiunea de seară, atunci când va fi programată în nocturnă de către organizatori.

Simona Halep a fost la sediul Nike de la New York şi a plecat cu două valize pline! Foto

Simona Halep a fost la sediul Nike de la New York

Echipamentul cu pricina este fabricat dintr-un material ce folosește o tehnologie Nike Zonal Cooling, ceea ce îl face nu doar confortabil, dar și răcoros, lucru foarte important având în vedere temperatura, dar și umiditatea de la New York, locul unde se desfășoară US Open 2018. Modelul este inspirat din moda ediției din 1968 a turneului de la Flushing Meadows, cei de la Nike dorind să facă un fel de arc peste timp prin această ținută pentru ediţia cu numărul 138.

Simona Halep a fost la sediul Nike de la New York. Cea mai bună jucătoare a lumii va evolua la US Open într-o pereche de pantofi sport personalizaţi Nike, pe care este imprimat numele ei “Simo”, în culorile steagului României. Mai mult, litera “o” apare în formă de inimă, lucru pe care sportiva noastră l-a remarcat şi pentru care le-a mulţumit celor de la Nike printr-o postare pe contul personal de Instagram.

La ce oră se joacă Simona Halep – Kaia Kanepi în turul 1 la US Open

Organizatorii au anunțat programul partidelor din prima zi a turneului de la New York, iar liderul mondial va deschide balul la Flushing Meadows. Partida dintre Simona Halep și Kaia Kanepi a fost programată în meciul de deschidere de pe arena Louis Armstrong, ora 11:00 locală, 18:00 a României.

Ora de start a meciului dintre Simona Halep – Kaia Kanepi în turul 1 la US Open, este o veste excelentă pentru români, care nu vor fi nevoiți să facă noapte albă pentru a-și vedea favorita. În schimb, oarecum surprinzătoare, este decizia organizatorilor de a nu o programa pe Simona Halep, liderul WTA, să joace pe arena Arthur Ashe, cea mai mare de la Flushing Meadows. Meciul de deschidere acolo va fi unul de pe tabloul masculin, între Stan Wawrinka și Grigor Dimitrov. Svetlana Kuznețova – Venus Williams, Serena Williams – Magda Linette și Rafael Nadal – David Ferrer sunt celelalte meciuri din prima zi pe “Arthur Ashe”. Andy Murray – James Duckworth, Sloane Stephens – Evghenia Rodina, Victoria Azarenka – Viktoria Kuzmova și Juan Martin Del Potro – Donald Young sunt celelalte meciuri din ziua 1 pe “Louis Armstrong”.

Tags: