Simona Halep

Simona Halep a fost numită cetăţean de onoare al oraşului Călăraşi! Cum a fost primită! Video

28.11.2018 | 15:09
Simona Halep a fost numita cetatean de onoare al orasului Calarasi Cum a fost primita Video
ADVERTISEMENT

Simona Halep a fost numită cetăţean de onoare al oraşului Călăraşi pentru performanţele obţinute în 2018. Comunitate de aromâni din localitate, care numără peste 700 de persoane, a venit cu această iniţiativă, care a fost materializată miercuri dimineaţă.

Jucătoarea de tenis care ocupă locul 1 în clasamentul WTA a ajuns miercuri în Călăraşi şi primit titlul de cetăţean de onoare. Simona Halep a fost aşteaptă de oficialităţi la Drajna, la ieşirea de pe Autostrada Soarelui. Sportiva a mers la Primăria Călăraşi unde a primit distincţia, ea fiind însoţită de părinţi şi câţiva prieteni apropiaţi. Câştigătoarea de la Roland Garros a fost invitată la Sala “Barbu Ştirbei” unde a asistat la un program artistic.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a fost numită cetăţean de onoare al oraşului Călăraşi. Nu este la prima distincţie

Simona Halep a fost numită cetăţean de onoare al oraşului Călăraşi, iar sportiva de 27 de ani nu este la prima distincţie de acest gen. De asemenea, vineri, jucătoarea de tenis a primit titlul de Doctor Honoris Causa Beneficiorum Publicorum din partea Universităţii de Vest. În trecut, sportiva a mai fost numită cetăţean de onoare al oraşelor Bucureşti, Constanţa şi Buşteni.

Simona Halep, la Calarasi.

Gepostet von Primăria Municipiului Călărași am Mittwoch, 28. November 2018

Comunitatea Aromână din România – Filiala Călăraşi a explicat printr-un comunicat de presă motivul pentru au venit cu iniţiativa ca Simona Halep să fie numită cetăţean de onoare. “Străbunicii din partea tatălui, Halep Stere şi Zoica, bunicii Halep Nicolae şi Sirma, cât şi străbunicii din partea mamei, Pufleanu Dumitru şi Chiraţa, şi bunicii Pufleanu Panait şi Maria, au emigrat în Cadrilater în anul 1932, localizându-se în comuna Rahman-Asiclar, judeţul Călăraşi, au trecut la venire prin Călăraşi, au frecventat municipiul Călăraşi prin preocupările lor şi s-au legat de Călăraşi. Din aceste considerente Comunitatea Aromână – Filiala Călăraşi propune ca Simona Halep să fie numită ‘Cetăţean de Onoare'”, au anunţat reprezentanţii Comunităţii Aromâne din România – Filiala Călăraşi.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, cetățean de onoare al municipiului Călărași ??❤️

Gepostet von Primăria Municipiului Călărași am Mittwoch, 28. November 2018