Sporturi

Simona Halep a fost prezentă la ziua de naştere a lui Ionuţ Lupescu! Cum s-a îmbrăcat liderul mondial. Video

10.12.2018 | 15:10
Simona Halep a fost prezentă la ziua de naştere a lui Ionuţ Lupescu

Simona Halep a fost prezentă la ziua de naştere a lui Ionuţ Lupescu. Liderul mondial din WTA a reprezentat elementul surpriză de la petrecerea aniversară a lui Ionuţ Lupescu. El a împlinit duminică 50 de ani şi a organizat o petrecere grandioasă, de unde nu au lipsit adevăratele staruri precum Mircea Lucescu, Cornel Dinu, Victor Piţurcă, Ilie Dumitrescu sau Florin Răducioiu. Printre invitaţi s-a aflat şi prima jucătoare a lumii, constănţeanca Simona Halep, care a atras toate privirile cu apariţia ei.

Simona Halep la petrecerea lui Ionuţ Lupescu

Fostul internaţional român a vorbit şi el în debutul petrecerii,  adresându-i câteva cuvinte Simonei Halep:  “În a doua zi după ce am pierdut alegerile, am primit un sms, care am rămas profund impresionat, nu mă aşteptam şi m-a invitat la meciul ei. Am fost imediat încântat, bineînţeles că m-am dus şi am văzut acolo câtă fericire a creat, câtă emulaţie crează pentru România şi nu numai. Şi în seara asta vreau special s-o salut şi să-i spun: bine ai venit, Simona Halep! Pentru că majoritatea de aici sunt foşti sportivi, ştiu prin ce treci, sănătate multă, că e foarte important, să nu ai parte de probleme şi anul viitor s-o iei din nou de la capăt, să-i pui pe toţi la zid, pentru că noi avem mare încredere în tine. Îţi mulţumim încă o dată!”, a spus el, potrivit Telekom Sport. Vezi video mai jos – sursa Nelu Bratu – TelekomSport

Gepostet von Ioan Bratu am Montag, 10. Dezember 2018

Liderul mondial din WTA a fost apariţia surpriză de la petrecerea lui Ionuţ Lupescu

Totuşi, ceva a fost mai puţin obişnuit la petrecerea lui Lupescu. El şi-a rugat invitaţii să nu vină cu daruri, ci să doneze banii pentru un tânăr cu grave probleme medicale. Fiecare dintre cei prezenţi a avut câte o urare specială pentru Lupescu. Simona a vorbit şi ea. “La mulţi ani, multă sănătate, că de restul se ocupă dumnealui. Mă bucur foarte mult să fiu prezentă la petrecerea dânsului şi o să ne simţim bine cu siguranţă”, i-a transmis Simona Halep lui Ionuţ Lupescu.

Ionuţ Lupescu este un foarte cunoscut susţinător al Simonei Halep, dar şi a tenisului românesc. El a fost prezent la întâlnirea din cadrul Fed Cup dintre România şi Elveţia, întâlnire care a avut loc la Cluj. El s-a declarat fascinat de cât de norocoşi suntem pentru că o avem pe Simona Halep. “Vreau să-i mulţumesc Simonei pentru invitaţie. Nu realizăm cât de important este că avem jucătoare în prima sută. Simona Halep este ambasadoarea acestei ţări. Din păcate la noi nu se apreciază acest lucru la fel ca în străinătate. Jucam în tinereţe tenis, acum joc tenis cu piciorul”, declara Ionuţ Lupescu la acea vreme.