Sport

Simona Halep a furat privirile la academia lui Mouratoglou! Cum a fost îmbrăcată faimoasa jucătoare de tenis. Video

Simona Halep (30 de ani, 20 WTA) și-a făcut apariția într-o ținută elegantă la academia lui Patrick Mouratoglou din Franța, care a furat toate privirile.
22.04.2022 | 23:12
Simona Halep a furat privirile la academia lui Mouratoglou Cum a fost imbracata faimoasa jucatoare de tenis Video
Simona Halep (30 de ani, 20 WTA) și-a făcut apariția într-o ținută elegantă la academia lui Patrick Mouratoglou din Franța, care a furat toate privirile
ADVERTISEMENT

Ultimul meci oficial disputat de Simona Halep a avut loc la Indian Wells, în faza semifinalelor, unde a fost învinsă de Iga Swiatek, actualul lider mondial.

Simona Halep a furat privirile la academia lui Mouratoglou

Simona Halep a postat, pe contul personal de Twitter, un clip spectaculos de la academia lui Patrick Mouratoglou din Franța. Aceasta a luat parte la o ședință foto în cadrul căreia a purtat mai multe ținute elegante.

ADVERTISEMENT

„Biroul de astăzi a arătat puțin diferit”, este mesajul care însoțește clipul postat de Simona Halep.

Simona Halep își dorește să câștige încă un Grand Slam

Recent, „Simo” a declarat faptul că are planuri mărețe alături de noul ei antrenor, Patrick Mouratoglou, dorindu-și să evolueze atât din punct de vedere fizic, cât și tactic. Totodată, sportiva româncă a anunțat că vrea să câștige un nou titlu de Grand Slam.

ADVERTISEMENT

„I-am propus lui Patrick să lucrăm împreună pentru că îmi doresc cu adevărat să revin în top, și am simțit că el este cea mai potrivită persoană să mă ajute să realizez asta. Am fost norocoasă că a fost disponibil.

Vreau să revin sus în top și, firește, visez să câștig un alt titlu de Grand Slam, pentru asta lucrez zi de zi.

ADVERTISEMENT

Vreau să iau mingea mai devreme. Vreau să-mi deschid terenul mult mai bine decât o făceam înainte. Nu spun că jocul meu de până acum era unul prost, dar vreau să-l fac mai puternic.

De asemenea, vreau să îmi întăresc și corpul, pentru că, dacă vrei să joci ofensiv și de pe baseline cu jucătoarele big hitter, nu e deloc ușor. De aceea, trebuie să fiu puternică fizic.

ADVERTISEMENT

Voi lucra la asta, dar și la a-mi deschide terenul, să folosesc unele unghiuri mai bine decât până acum și să iau mingea mult mai repede. Acesta este obiectivul în viziunea noastră”, a declarat Simona Halep, pentru Tennis Majors.

ADVERTISEMENT