Sporturi

Simona Halep a îmbinat vacanţa cu antrenamentele în Bahamas! Galerie foto

02.08.2018 | 12:14
Simona Halep a imbinat vacanta cu antrenamentele in Bahamas Galerie foto

Simona Halep a îmbinat vacanţa cu antrenamentele în Bahamas. Simona Halep se pregăteşte pentru sezonul de hard în Bahamas, alături de întreaga sa echipă.

Simona Halep, recreere şi pregătire în Bahamas. Pentru Simona Halep va urma o perioadă plină din punct de vedere competiţional, iar cea mai bună tenismenă a lumii a îmbinat utilul cu plăcutul în Bahamas, acolo unde s-a bucurat de locurile exotice şi de perioada liberă pe care o mai are, dar s-a şi antrenat şi s-a asigurat că turneele care urmează pentru ea nu o vor lua prin surprindere din punct de vedere fizic. VEZI AICI FOTOGRAFII DIN BAHAMAS

Darren Cahill s-a bucurat şi el de timpul petrecut în Bahamas şi a anunţat pe Instagram că se vor întoarce cu siguranţă în acele locuri minunate. “Antrenamentele din vacanță în tabăra de pregătire au fost efectuate în Bahamas. Nu pot spune destule lucruri minunate despre acest loc și despre oamenii din Albany. Mii de mulțumiri lui Mark Knowles și familiei sale (Dawn, Brody & Presley) pentru primirea și îngrijirea noastră. Facilitățile pentru antrenament sunt uimitoare. Nu e de mirare că Lleyton Hewitt a ales locul ăsta pentru a-și deschide academia. Ne vedem din nou în curând, sper!”, a dezvăluit antrenorul australian al Simonei.

Simona Halep a îmbinat vacanţa cu antrenamentele în Bahamas

Timpul de recreere al Simonei Halep se apropie de sfârşit şi în curând vor pleca spre Montreal, acolo până unde vor zbura timp de 5 ore cu avionul. Reprezentanta noastră va participa la Rogers Cup 2018, începând cu 6 august, şi va fi la această competiţie cap de serie numărul 1. Primii 8 capi de serie vor beneficia de „bye” în primul tur, ceea ce înseamnă că Simona Halep va intra în concurs cel mai probabil miercuri, 8 august.

Simona Halep a îmbinat vacanţa cu antrenamentele în Bahamas.  Reprezentanta noastră va fi prezentă la tragerea la sorţi de vineri de la Quebec şi îşi va afla live adversara din turul secund, zi în care liderul mondial are programat un antrenament cu public de la ora 11:00 în Montreal, 18:00 în România. Organizatorii se aşteaptă să dea lovitura în acest an, în care au adus foarte multe vedete, iar Simona Halep, cu mulţi fani în SUA şi Canada, este considerată printre punctele de interes principal la Montreal,  fiind a treia cea mai bună tenismenă pe această suprafaţă.

Simona Halep, misiune dificilă la Montreal. Are de apărat 350 de puncte

Când are loc tragerea la sorţi de la Rogers Cup 2018. A doua favorită a competiţiei, Caroline Wozniacki, campioană la Rogers Cup în 2010, va încerca din răsputeri şi ea să ajungă în fazele superioare ale întrecerii. Halep şi Wozniacki, care au cucerit anul acesta primele lor titluri de Grand Slam din carieră, se vor lupta cu Angelique Kerber, campioana de la Wimbledon, dar şi cu finalista de la All England Club, Serena Williams, care îşi doreşte să cucerească primul său titlu de când a devenit mamă.

Simona Halep merge la Rogers Cup, turneu din categoria Premier 5, dotat cu premii totale în valoare de 2.820.000 de dolari. Învingătoarea va primi şi 900 de puncte în clasamentul WTA. Simona Halep are de apărat 350 de puncte de anul trecut, când turneul s-a disputat în Toronto, fiind învinsă în semifinale de Elina Svitolina, care avea să obţină trofeul. Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, finalistă anul trecut, are de apărat 585 de puncte. În 2016, la ultima prezenţă la Montreal, Simona Halep reuşea să se impună la Rogers Cup.