Simona Halep a atras toate privirile la debutul său în noul echipament!

Irina Aldea   
in Stiri sportive
14/02/2018, 16:13
Simona Halep a atras toate privirile la debutul său în noul echipament! GALERIE FOTO

După mai multe săptămâni de negocieri purtate cu mai multe companii, printre care şi Lacoste, Simona Halep a semnat cu Nike. Simona a îmbrăcat echipamentul pus la dispoziţie de noul sponsor tehnic la meciul de debut al turneului de la Doha. Atât bluza cât şi şortul sunt de culoare roz, cu elemente negre pe părţile laterale. Inclusiv încălţămintea pusă la dispoziţie de compania americană are aceeaşi culoare. CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA POZELE 

Două milioane de dolari pe an ar urma să primească românca din partea companiei americane de echipament sportiv. “Încă de cand eram mică visam să semnez un contract cu Nike şi mă bucur că s-a întâmplat acum”, a declarat constănţeanca.

Simona Halep primeşte reacţii pozitive la debutul în noul echipament

Simona este foarte apreciată în toată lumea pentru felul său de a fi pe teren şi în afara lui, iar acest lucru se observă din nou la debutul româncei în noul său echipament. Un fan a scris pe Twitter că Simona este singura care poate arăta atât de bine într-o pijama, ironizând seria de echipamente creată de Nike.  

Serena Williams, Maria Sharapova, Elina Svitolina şi Eugenie Bouchard sunt alte jucătoare din circuitul WTA sponsorizate de Nike. De asemenea, în aceeaşi tabără Nike mai sunt şi Roger Federer sau Rafael Nadal. 

Ştirea MOMENTULUI

Hamilton, învingător în MP al Germaniei! Vettel a ieşit în decor. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.