Simona Halep

Simona Halep a impresionat-o pe Eugenie Bouchard. Ce ar lua canadianca de la ea pentru a crea jucătoarea perfectă

20.07.2020 | 13:53
Simona Halep a impresionato pe Eugenie Bouchard Ce ar lua canadianca de la ea pentru a crea jucatoarea perfecta
ADVERTISEMENT

Fostul lider WTA, Simona Halep, a impresionat-o pe Eugenie Bouchard, iar canadianca a anunțat ce calități ar lua de la româncă pentru a crea jucătoarea perfectă.

Cele două sportive s-au întâlnit de cinci ori în carieră, iar Halep s-a impus în patru dintre întâlniri. Ultima dată, românca a câștigat anul trecut la Dubai, scor 7-6, 6-4.

ADVERTISEMENT

Însă, singura victorie a canadiencei a venit în semifinalele de la Wimbledon din 2014, pentru ca apoi Bouchard să piardă finala cu Petra Kvitova. Între timp, Genie a ajuns pe locul 322 WTA.

Eugenie Bouchard o laudă pe Simona Halep

Este clar că Eugenie Bouchard a rămas impresionată de Simona Halep, mai ales că de curând a creat profilul jucătoarei perfecte, iar una dintre calități i-a atribuit-o româncei.

ADVERTISEMENT

De la Simona, Genie spune că ar lua nivelul fizic, despre care a vorbit la superlativ: ”La rezistența fizică trebuie să o aleg pe Halep. E foarte puternică și poate învinge pe oricine. Triumful de la Roland Garros este dovada”, a spus Bouchard pentru Tennis Channel International.

Pentru a crea jucătoarea perfectă, pe lângă rezistența fizică de la Halep, Eugenie Bouchard a ales serviciul Petrei Kvitova, forehandul și calitățile atletice ale Serenei Williams, backhandul său, inteligența Sofiei Kenin și dorința de victorie a lui Alison Riske.

ADVERTISEMENT

În urmă cu doar o săptămână, ucraineanca Elina Svitolina a avut și ea cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep, datorită dorinței arzătoare pe care a avut-o românca să câștige titlurile de Grand Slam, în ciuda finalelor pierdute.

Simona Halep va reveni pe teren la turneul de la Palermo, după toată perioada lungă cauzată de pandemia de coronavirus, unde va încerca să se impună în fața unor adversare puternice. Competiția din Sicilia va începe la 3 august.

ADVERTISEMENT

Johanna Konta, Petra Martic și Aryna Sabalenka sunt printre cele mai dure adversare peste care Simona poate da. Totodată, alte trei românce se află în calificări, și anume Sorana Cârstea, Irina Begu și Patricia Țig.

ADVERTISEMENT