Sporturi

Primul antrenament pe iarbă al Simonei Halep. Cum dansează Simona Macarena în vestiar, alături de Daniel Dobre :) Video

20.06.2019 | 18:40
Primul antrenament pe iarba al Simonei Halep Cum danseaza Simona Macarena in vestiar alaturi de Daniel Dobre  Video

Ca și anul trecut, după ce a jucat la Roland Garros, unde atunci s-a încununat regina zgurii, față de anul acesta, când a ieșit în sferturi, Simona Halep nu s-a grăbit să reia pregătirile pentru sezonul de iarbă, care va culmina cu cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon. Alte jucătoare din top 10 au intrat mai devreme în pregătiri, participând deja la turnee, iar câștigătoarea de la Paris, australianca Ashleigh Barty, e prezentă în aceste zile la Birmingham.

Simona Halep a început pregătirea pe iarbă pentru Wimbledon

Simona Halep, după ce a fost prezentă la Sports Festival la Cluj, alături de fostul ei antrenor, Darren Cahill, a început și ea în aceste zile pregătirile pentru Wimbledon.  A surprins mult prin declarația antrenorului ei, Daniel Dobre, care a spus că principalul obiectiv din acest an al constănțencei este să câștige turneul de Grand Slam de pe iarba londoneză.

O misiune foarte grea, pentru că Simona nu a excelat niciodată pe iarbă, cea mai bună performanță a ei la Wimbledon fiind semifinala din 2014, pierdută în fața canadiencei Eugenie Bouchard. Halep are puține succese pe iarbă în carieră.

Simona Halep, la primul antrenament pe iarbă

Halep a căzut pe locul 8 în lume

Simona Halep intră așadar în competițiile pe gazon la Eastbourne, acolo unde vor veni majoritatea jucătoarelor din TOP 10 la acest moment. Nu e momentul cel mai bun pentru jucătoarea care încheia anul trecut pe primul loc, unde a stat foarte multe săptămâni și care în acest an nu a reușit încă să câștige vreun turneu.

Simona a căzut pe locul 8 în ierarhia WTA, iar prezența ei la Turneul Campioanelor, de la finalul anului, este tot mai mult pusă în pericol. La Roland Garros părea a fi marea favorită, dar a șocat prin a fi eliminată și încă de o manieră clară, de o jucăroare de nici 18 ani, americanca Amanda Anisimova. Totuși Halep nu pare a fi prea tensionată de această situație, dovadă și faptul că la finalului primului antrenament la Eastbourne a dansat Macarena în vestiar.

Tags: