ADVERTISEMENT
Simona Halep

Simona Halep a început pregătirea pentru sezonul viitor! Darren Cahill e alături de ea în Dubai

Autori: Luana Martinescu, Traian Terzian | 04.12.2019 | 12:06
Simona Halep a început pregătirea pentru sezonul viitor! Darren Cahill e alături de ea în Dubai
Simona Halep a început pregătirea pentru sezonul viitor, după ce a încheiat 2019 pe locul 4 în clasamentul WTA

Jucătoarea de tenis Simona Halep a început pregătirea pentru sezonul viitor, după ce a încheiat 2019 pe locul 4 în clasamentul WTA, an în care a obținut un singur succes, cel de la Wimbledon.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a început pregătirea pentru sezonul viitor

Simona Halep a făcut o postare pe rețelele de socializare în care a pus poze care atestă faptul că a început pregătirea pentru sezonul viitor. ”Această imagine spune totul”, este mesajul care însoțește postarea de pe contul de Instagram.

Campioana noastră a dat startul antrenamentelor la hotelul Ritz din Dubai, iar alături de ea este întreaga echipă, în frunte cu antrenorul Darren Cahill. Cei doi au decis să reia colaborarea după un an de pauză în care australianul și-a dorit să fie mai aproape de familie.

Halep, obiectiv câștigarea Australian Open

Simona Halep va începe sezonul 2020 cu turneul de la Adelaide, orașul natal al lui Darren Cahill, care va avea loc în perioada 12-18 ianuarie şi va avea premii de două milioane de dolari australieni (1,36 milioane de dolari americani).

ADVERTISEMENT

Competiția de la Adelaide va fi o bună pregătire pentru primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Halep a spus la un moment dat că și-a dori să câștige la Melbourne pentru a-i dedica victoria lui Darren Cahill.

Halep s-a despărțit de Daniel Dobre

La finalul lunii noiembrie, Simona Halep a anunțat despărțirea de antrenorul Daniel Dobre pe care l-a avut alături în 2019. Această decizie a stârnit multe reacții, unele pro, altele contra.

Campioana de la Wimbledon a avut în acest an câștiguri de aproximativ șapte milioane de dolari, fiind a doua jucătoare din circuitul WTA în această ierarhie. Per total, Halep a fost a opta clasamentul premiilor, după Ashleigh Barty și șase băieți.

ADVERTISEMENT

Halep, nominalizată la sportivul anului în Balcani

Simona Halep a fost nominalizată printre candidații la titlul de cel mai bun sportiv din Balcani în 2019, în ancheta agenției bulgare de știri BTA. Printre nominalizați se mai află Horia Tecău, Crina Pintea, dar și alți sportivi români.

Anul trecut, câștigătorul anchetei a fost căpitanul echipei de fotbal a Croaţiei, Luka Modric, după ce a jucat finala Campionatului Mondial şi a cucerit Liga Campionilor cu Real Madrid. Simona Halep s-a clasat a treia, după ce în 2017 a fost a doua.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!