Sporturi

Simona Halep a început recuperarea! Românca se pregătește pentru Turneul Campioanelor. VIDEO

07.10.2019 | 15:45
Simona Halep a inceput recuperarea Romanca se pregateste pentru Turneul Campioanelor VIDEO
ADVERTISEMENT

Durerile de spate îi fac din nou probleme Simonei Halep, sportiva din România fiind nevoită să se retragă de la Wuhan în meciul cu Elena Rybakina și să cedeze ușor în fața Ekaterinei Alexandrova, la Beijing, iar acum a început recuperarea pentru a face recuperarea pentru a fi aptă pentru Turneul Campioanelor.

Simona Halep a început recuperarea pentru a fi 100% pregătită la Turneul Campioanelor

Simona Halep a revenit în România după ce a ales să nu riște și s-a retras de la turneul din Moscova și face recuperarea cu Marian Gheba, kinetoterapeutul care face parte din echipa ei. Sportiva noastră a postat pe contul său de Instagram un filmuleț în care apare făcând un exercițiu pentru a scăpa de durerile de spate.

ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a calificat pentru a șasea oară consecutiv la Turneul Campioanelor, cu 4962 de puncte. În acest an, turneul va avea loc la Shenzhen și se va desfășura între 27 octombrie și 3 noiembre. Până în prezent și-au asigurat prezența la Turneul Campioanelor următoarele 6 jucătoare: Ashleigh Barty, Karolina Pliskova, Simona Halep, Bianca Andreescu, Naomi Osaka și Petra Kvitova.

Au mai rămas două locuri libere pentru Turneul Campioanelor

În aceste condiții, doar două locuri au mai rămas libere pentru Turneul Campioanelor. În clasamentul WTA Race de luni, 7 octombrie, locurile 7 și 8 aparțin jucătoarelor Elina Svitolina și Serena Williams, dar cele două sunt aproape de Kiki Bertens și Belinda Bencic.

ADVERTISEMENT

Iată cum arată top 10 WTA Race, la 7 octombrie:

1. Ashleigh Barty – 6476p
2. Karolina Pliskova – 5315p
3. Naomi Osaka – 5246p
4. Simona Halep – 4962p
5. Bianca Andreescu – 4942p
6. Petra Kvitova – 4401p
7. Elina Svitolina – 3995p
8. Serena Williams – 3935p
9. Kiki Bertens – 3870p
10. Belinda Bencic – 3705p

Începând cu 2019, Turneul Campioanelor se mută la Shenzhen, iar premiile sunt uriașe. WTA a anunțat că 14 milioane de euro, dublu față de anul trecut, vor fi puși la bătaie în competiția la care vor lua parte doar 8 tenismene. Astfel, campioana va pleca acasă cu un cec de 4,72 milioane de dolari.