Life

Simona Halep a întors toate privirile la botezul nepotului. Ce ținută a ales pentru fericitul eveniment

09.09.2020 | 17:53
Simona Halep a intors toate privirile la botezul nepotului Ce tinuta a ales pentru fericitul eveniment
ADVERTISEMENT

Chiar dacă a refuzat să participe la US Open din cauza regulilor exagerate impuse de organizatori în contextul pandemiei, Simona Halep nu pune punct deocamdată sezonului competițional. Asta pentru că și-a anunțat prezența la Roma și Roland Garros, două turnee prin care speră să-și consolideze locul secund în ierarhia mondială.

Până atunci, însă, își încarcă bateriile în sânul familiei și profită din plin de momentele petrecute alături de nepoțelul ei preferat. Micuțul Stere a fost botezat în cursul zilei de marți, tocmai pentru ca sportiva noastră să poată lua parte la fericitul eveniment.

ADVERTISEMENT

Însoțită de Toni Iuruc, omul de afaceri cu care trăiește o poveste de dragoste de mai bine de un an, aceasta a atras toate privirile datorită ținutei pe care a ales-o. Vorbim despre o piesă vestimentară care nu mai există deloc la vânzare, deși a costat o mică avere.

Simona Halep, invitată de onoare la botezul nepoțelului său

Deși ceremonia s-a desfășurat într-un cadru restrâns, date fiind restricțiile impuse pe durata stării de alertă, bunicul Stere a avut grijă ca micuțului să nu-i lipsească nimic în ziua creștinării.

ADVERTISEMENT

Așa se face că în local a fost amenajat și un candy-bar plin cu dulciuri de toate felurile. Toți ochii au fost ațintiți, însă, asupra Simonei Halep și ținutei pe care a purtat-o în această ocazie specială.

Campioana de la Wimbledon și-a făcut apariția într-o rochie Valentino cu un mesaj în limba engleză. „Your Wings Make Me Feel Free (n.r. Aripile tale mă fac să mă simt liberă)”, scria pe superba piesă vestimentară produsă în ediție limitată.

ADVERTISEMENT

Aceasta a costat în jur de 2.000 de euro și, conform site-ului oficial, nu mai există deloc la vânzare, stocul fiind epuizat cu mai multe luni în urmă.

Nici Tania, surioara micuțului botezat, nu s-a lăsat deloc mai prejos când  a venit vorba despre ținută.

ADVERTISEMENT

Ba chiar a demonstrat cu vârf și îndesat că poate fi un fotomodel de succes, chiar dacă are doar patru anișori. Pe tot parcursul evenimentului, micuța a fost un argint viu, alergând între părinți și Simona, care o iubește ca pe ochii din cap.

ADVERTISEMENT