Sporturi

Simona Halep a lămurit misterul retragerii lui Darren Cahill din stafful ei la sfârșitul anului 2018. Ce i-a spus australianul

15.05.2020 | 22:45
Simona Halep a lamurit misterul retragerii lui Darren Cahill din stafful ei la sfarsitul anului 2018 Ce ia spus australianul
ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a decis să vorbească la Eurosport despre episodul petrecut la finalul anului 2018, atunci când s-a consemnat o neașteptată despărțire de antrenorul Darren Cahill. Au fost atunci o mulțime de speculații despre motivul pe care l-ar fi avut antrenorul australian.

Au fost tot felul de motive despre despărțirea de Daren Cahill

S-a mers pe ideea că tehnicianul ar fi fost deranjat de comportamentul elevei sale, care a avut dese momente de pierdere a cumpătului, chiar și în raporturi directe sau de apariția unor neînțelegeri financiare.

ADVERTISEMENT

Primele indicii asupra faptului că nici unul dintre aceste motive nu a stat la baza despărțirii dintre cei doi a venit chiar din partea lui Cahill, care a declarat pe parcursul anului trecut:

Fata australianului supărată că tatăl ei a lăsat-o pe Simona

„Când i-am spus fetei mele a început să plângă. M-am gândit că se bucură că vom sta mai mult împreună, dar era supărată că am părăsit-o pe Simona”.

ADVERTISEMENT

Acum Simona s-a decis să spună lucrurilor pe nume și a dezvăluit de ce s-a luat acea decizie într-un moment în care lucrurile păreau a merge bine.

Darren a fost epuizat și a vrut o pauză

„Darren a fost epuizat după anul 2018 și a vrut să ia o pauză. Totuși, a fost de partea mea de fiecare dată. I-am trimis mesaje, am vorbit despre evoluția mea. Și eu am fost epuizată după anul 2018 și nu m-am antrenat atât de mult. Lucram, dar îmi lipsea ceva. Mi-am dat seama că am lipsit prea mult de pe teren.

ADVERTISEMENT

Darren mi-a spus mereu să cred în mine, mi-a zis că pot face lucruri mărețe. Eu nu credeam tot timpul asta, dar mi-am schimbat părerea”.

Halep s-a antrenat cu Artemon Apostu Efremov

Simona Halep mai are de așteptat destul de mult până când se va putea bucura de adrenalina unui turneu, după ce s-a anunțat că turneele ATP și WTA nu vor începe până în luna iulie.

ADVERTISEMENT

Sportiva constănțeancă s-a antrenat în această perioadă în incinta complexului de la Stejarii Club, unde are un apartament, lucrând cu Artemon Apostu Efremov și a ținut legătura video cu Darren Cahill.

ADVERTISEMENT