Drama unui parior! Rămâne în stradă? “Am pierdut banii de chirie pe tine! Mulţumesc, Halep!”

Gabriel Esanu   
in Pariuri sportive
25/03/2018, 17:53
Drama unui parior! Rămâne în stradă? “Am pierdut banii de chirie pe tine! Mulţumesc, Halep!”

Cum Agnieszka Radwanska traversa o perioadă deloc fastă a carierei, Simona Halep a fost considerată mare favorită înaintea confruntării de ieri, din Florida. Cota, destul de mică, 1,32, a fost suficientă pentru a atrage atenţia multor pariori. Din păcate pentru ei.

Un parior din Turcia a ales un bilet cu nouă evenimente sportive, toate din cadrul turneului de la Miami. A avut atât de mare încredere că a făcut selecţia potrivită, încât a mizat o sumă destul de mare pe acest bilet.

Şi se părea că lucrurile merg în favoarea lui. Mai ales că şi Halep începuse bine, cu set câştigat la trei în faţa polonezei. Dar, până la urmă, Aga a întors soarta calificării, dar şi a pariorului. A câştigat meciul şi l-a lăsat pe ghinionistul turc fără banii de chirie, aşa cum chiar el a precizat.

Durerea lui e cu atât mai mare, în condiţiile în care i-au ieşit toate celelalte opt evenimente pe care le-a mai ales pe bilet. Furios, acesta a scris un mesaj pe Twiter pentru Simona Halep: “Hey Halep, mulţumiri speciale pentru asta. Era chiria mea”, a notat user-ul jon targaryen.

 

Închide ×