Sporturi

Simona Halep a luat decizia în privinţa antrenorului! Varianta găsită de liderul mondial din WTA

17.11.2018 | 14:15
Simona Halep a luat decizia in privinta antrenorului Varianta gasita de liderul mondial din WTA

Simona Halep a luat decizia în privinţa antrenorului care o va pregăti în sezonul următor. Cea mai bună jucătoare de tenis a lumii a rămas fără antrenor în urmă cu o săptămână. Darren Cahill a anunţat pe reţelele de socializare că nu va mai continua să lucreze cu liderul mondial din WTA şi în sezonul următor. Motivarea tehnicianului australian din echipa Simonei pentru această decizie extrem de surprinzătoare a fost că îşi doreşte să petreacă mai mult timp alături de familia lui şi de cei doi copii ai săi.

În urma mesajului australianului, mai multe variante de antrenor s-au vehiculat în ultima vreme. Rând pe rând, opţiunile liderului mondial au căzut, iar sportiva noastră a luat o decizie deja în privinţa omului care o va pregăti în sezonul următor. Practic, succesorul lui Darren Cahill va fi chiar Simona Halep, care nu este deocamdată dispusă să aducă în echipa ei un nou antrenor.

Simona Halep ştie ce va face anul viitor în privinţa antrenorului

Prima jucătoare a lumii a participat în această dimineaţă la Kids Day alături de Marius Copil. Constănţeanca s-a fotografiat alături de copii şi le-a oferit celor mici autografe. “Sunt încă în vacanţă, m-am gândit, dar nu voi avea antrenor perioada următoare, vreau să merg singură la nişte turnee şi să văd cum va fi. Mă simt bine, am jucat de două, trei ori , nu am avut dureri dar nu am jucat la un nivel maxim. Sper să fiu bine şi să nu mai am dureri”, a declarat Simona Halep la Stejarii Country Club.

Simona Halep a vorbit şi despre turneul pe care ar vrea să-l câştige după Roland Garros. “Wimbledon este obiectivul meu. M-au întrebat care ar fi turneul preferat după Roland Garros . Am spus că Wimbledon, dar asta nu înseamnă că îl voi câştiga sau că este principalul obiectiv. Principalul obiectiv este sănătatea şi să fiu cât mai bună pe teren , să progresez la cât mai multe treburi”, a mai spus Simona.

Tags: