Sporturi

Simona Halep a mai dat o lovitură în domeniul imobiliar! “S-a orientat bine!”

16.03.2019 | 16:00
Simona Halep a mai dat o lovitura in domeniul imobiliar Sa orientat bine

Simona Halep a mai dat o lovitură în domediul imobiliar! Simona Halep, a doua jucătoare de tenis a lumii, câştigă o mulţime de bani din premiile puse în joc la turneele la care evoluează, dar şi de garanţiile de participare. Totuşi, fostul lider mondial din WTA nu stă cu mâinile în sân şi se gândeşte la viitor, iar pentru asta investeşte banii în diferite afaceri care îi pot asigura prosperitatea permanent.

Simona Halep continuă să investească şi să câştige bani din afacerile familiei

Simona Halep a investit în mai multe domenii de activitate, însă în mediul imobiliar a avut cel mai mult succes şi din acest motiv vrea să continue să investească pe piaţa imobiliară. De afaceri se ocupă în principiu fratele sportivei noastre, Nicolae, care se bucură de vânzări importante în prezent. Anul trecut, Nicolae a dat în folosinţă un imobil ridicat în zona de nord a staţiunii Mamaia, iar succesul a fost garantat.

Fratele Simonei Halep şi-a propus să mai construiască un imobil, destinat de această dată apartamentelor de vacanţă. ”Primul imobil s-a vândut imediat. Astfel de apartamente sunt foarte căutate, pentru că toată lumea vrea o casă de vacanţă la malul mării! Simona s-a orientat foarte bine către această zonă de afaceri”, a precizat pentru telekomsport.ro un apropiat al familiei Halep.

Simona Halep şi fratele ei, Nicolae

Simona Halep se pregăteşte pentru turneul de la Miami

Simona Halep va evolua săptămâna viitoare la turneul de la Miami, care se va desfăşura în perioada 18-31 martie şi care este dotat cu premii totale în valoare de 9 milioane de dolari. Jucătoarea noastră a fost anul trecut eliminată în turul al treilea.

Constănţeanca în vârstă de 27 de ani este deja la Miami, acolo unde în cadrul turneului va fi cap de serie numărul doi, fapt pentru care va beneficia de un prim tur liber. Tragerea la sorţi a tabloului principal este programată duminică.

Tags: