Sporturi

Simona Halep a mai efectuat un antrenament pe zgura din Bucureşti înainte de plecarea spre Madrid! Galerie foto

30.04.2019 | 14:30
Simona Halep a mai efectuat un antrenament pe zgura din Bucuresti inainte de plecarea spre Madrid Galerie foto
ADVERTISEMENT

Simona Halep a mai efectuat un antrenament pe zgura din Bucureşti. Simona Halep, ocupanta locului trei în clasamentul WTA, se pregăteşte intens pentru sezonul de zgură, al cărui start l-a ratat din cauza unei accidentări la şold suferite la Rouen, în timpul semifinalei de Fed Cup cu Franţa. Jucătoarea noastră va ajunge în zilele următoare în Capitala Spaniei şi va evolua la turneul patronat de Ion Ţiriac.

Simona Halep se pregăteşte intens pentru participarea la turneul de la Madrid

Simona Halep mai are doar câteva zile la dispoziţie pentru a sta alături de familie înainte de a pleca spre Madrid. Românca în vârstă de 27 de ani s-a antrenat zilele acestea pe zgura din Bucureşti pentru a fi la cel mai înalt nivel al său pe suprafaţa roşie din Madrid, acolo unde a triumfat de două ori de-a lungul carierei sale, în 2016 şi 2017. Simona ţinteşte să obţină şi al treilea succes la primul turneu oficial la care va evolua în sezonul competiţional actual.

ADVERTISEMENT

Simona Halep are de apărat la Madrid 215 puncte, fiind eliminată în sferturile de finală la ediţia de anul trecut de către Karolina Pliskova, care întâmpină în preznt probeleme medicale serioase. După turneul de la Madrid, Simona va merge mai apoi în Capitala Italiei, la Roma, acolo unde anul trecut a fost la doar un pas de a câştiga marele trofeu. Din păcate, ea a fost învinsă, la fel ca în 2017, în ultimul act, de către ucraineanca Elina Svitolina.

Simona Halep a mai efectuat un antrenament pe zgura din Bucureşti

Simona Halep poate reveni pe primul loc WTA după turneul de la Madrid

Pentru Simona urmează cea mai grea, dar şi cea mai frumoasă perioadă din an, vremea zgurii, când are de apărat o mulţime de puncte. Halep are de apărat 800 de puncte înainte de Roland Garros, de la Madrid (215) şi Roma (585), însă poate reveni pe prima poziţie în clasamentul WTA. La Madrid, doar Naomi Osaka, Simona Halep şi Angelique Kerber se vor afla în cursa pentru locul 1. Jucătoarea noastră are nevoie să câştige turneul, iar Naomi Osaka să nu treacă de sferturile de finală. Pentru ca Angelique Kerber să fie lider, ea are nevoie de titlu la Madrid, iar Naomi Osaka să nu treacă de turul trei.

ADVERTISEMENT
Tags: