Video. Simona Halep a participat la un eveniment cu specific armenesc în oraşul natal

Irina Aldea   
in Simona Halep
01/04/2018, 21:59
Video. Simona Halep a participat la un eveniment cu specific armenesc în oraşul natal

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Simona Halep, numărul 1 în clasamentul WTA, a participat duminică seara alături de familia sa, la festivalul Primuvaera Armanjloru ce s-a desfăşurat pe scena Casei de Cultură din Constanţa. În finalul evenimentului, la ultimul cântec, Simona s-a prins în horă alaturi de părinţi şi de alte persoane apropiate şi a dansat în aplauzele tuturor.

Simona a venit la eveniment alături de părinţii ei, de fratele, cumnata şi de nepoţica ei, Tania. Familia Halep a luat loc în primul rând de lângă scenă, fiind plăcut impresionaţi de spectacolul oferit în oraşul natal. De mai multe ori, Simona a filmat cu telefonul mobil cântecele şi dansurile interpreţilor aflaţi pe scenă. Cornelia Rednic a cântat alături de Gigi Sima şi i s-a adresat liderului mondial: “Mă bucur să te văd, Simona Halep, împreună cu familia ta. Te felicit din toată inima.”

Simona Halep, baie de mulţime la Constanţa

În finalul evenimentului, Simona Halep s-a alăturat în horă alături de părinţi şi alte persoane dragi ei, dansând în apluzele tuturor celor prezenţi. Apoi, campioana noastră a fost oprită de multe ori în drumul spre ieşire pentru fotografii şi autografe.

 

Aunt and niece @simonahalep

A post shared by Simona Halep(@simonahalep_) on

Închide ×